28 / 03 / 2024

Liman AVM, Bandırma'da 29 Ekim'de açılacak!

Liman AVM, Bandırma'da 29 Ekim'de açılacak!

Ayhanlar Holding'in ilk AVM yatırımı olan Liman Bandırma, 29 Ekim Cumartesi günü açılacak. Ayhanlar Holding Genel Koordinatörü Tayfur, 2010 yılında inşaatı belirli bir noktaya getirip, projeyi perakendecilerle paylaştıklarını söyledi



Ayhanlar Holding Genel Koordinatörü Ahmet Tayfur, Liman Bandırmanın açılışı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında, projeyi şekillendirmenin ardından 2010 yılında inşaatı belirli bir noktaya getirip, projeyi perakendecilerle paylaştıklarını anlattı.

Projeye ilginin, beklediklerinin üzerinde olduğunu dile getiren Tayfur, mağazaların kiralanmasının yüzde 100ünün açılış öncesi tamamlandığını, AVMde 800-1.000 kişi civarında istihdam yaratıldığını belirtti.

Tayfur, açılışta mağazaların yüzde 80inin de açılacağını kaydederek, Bandırma ve çevresinden ciddi ilgi beklediklerini, Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek, Karacabey, Susurluk ve Bigayı da kapsayan bölgeye hitap ettiklerini söyledi.

Soruları yanıtlarken, projenin yatırım maliyetinin 40 milyon dolar olduğunu açıklayan Tayfur, mağaza kiralamasını dolar üzerinden yaptıklarını, yatırımın geri dönüşünün 7-10 yıl içinde gerçekleşebileceğini kaydetti.

Tayfur, Ayhanlar Holdingin projenin yatırımcısı olduğunu, Liman Bandırmanın yönetim ve kiralamasını YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Şnin yürüttüğünü dile getirdi.

BANDIRMA'DA ŞEHİR OTELİ PROJESİ

Bandırmada şehir oteli projelerinin devam ettiğini, otelin işletmesi için çeşitli zincirlerle görüşmelerinin sürdüğünü belirten Tayfur, otelin 2012 yılında açılmasının planlandığını söyledi. Tayfur, "Konut, AVM, turistik otelcilikte sloganımız doğru yer, doğru proje. Uygun görürsek yatırım yaparız. Bundan sonra da buna benzer doğru projeler olursa değerlendiririz" dedi.

LİMAN BANDIRMA

Ayhanlar Holding tarafından iş merkezi, belediye hizmet binası gibi yatırımlarla beraber 40 milyon dolara mal edilen Liman Bandırma AVMde, ulusal ve uluslararası birçok markayı içeren 55 mağaza yer alıyor. 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, çocuk eğlence alanı, bowling ve sinema salonlarını içeren Liman Bandırma, ayda 400 bin-450 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

AA


Geri Dön