26 / 04 / 2024

Liman Park ne zaman teslim?

Liman Park ne zaman teslim?

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

Ofislerin 99 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğı Liman Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Aralık ayı deniliyor. Projede firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla faizsiz 12 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...



Liman Park ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projenin 7.katında yer alan 13 adet ofisin satış sürecine başlandı. 


İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis olması planlanan  Liman Park  Ambarlı projesi, 9 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin ilk katında restoranlar yer alacak. 


Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 12 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Liman Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. 


Liman Park ne zaman teslim?


Ofislerin alanlarının 33 metrekare ile 86 metrekare arasında farklılık gösterdiği Ambarlı Liman Park projesi,  Gül İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Ambarlı Limanı'nın içerisinde inşa edilecek gümrük binasına alternatif olarak inşa edilen Ambarlı Limanpark'ta ofis fiyatları 99 bin dolardan başlıyor. 


Liman Park ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Aralık ayında cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Avcılar'da Ambarlı Limanı'nın yanında inşa ediliyor. 


Tel: 0533 374 10 06 

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön