24 / 04 / 2024

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.




Son zamanlarda Türkiye’deki Suriyeli mültecileri ziyaret etmesiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Lindsay Lohan ekonomik olarak zor durumda… Celebrity Net Worth’e göre 500 bin dolarlık bir serveti kalan ünlü oyuncu Atina’da erkek arkadaşı Dennis Papageorgiou’yla birlikte Atina’nın Gazi mahallesinde Lohan isimli bir gece kulübü açtı.


İSTANBUL, HONG KONG VE NEW YORK


Inquisitr’ın haberine göre Lohan gece kulübünün açılışında gazetecilere üç gece kulübü daha açmak istediklerini, İstanbul, Hong Kong ve New York’ta yeni mekanlar açma planları olduğunu belirtti. Lohan’ın sözcüsü gece kulübünde R&B tarzı müzikler çalınacağını belirtirken dans şovları da olacağını söyledi. Lohan’ın Hollywood’dan ünlü arkadaşlarını kulübe getirerek kulübün tanıtımını yapmayı planlıyor.



BORCU VAR


Disney yapımlarında çocuk oyuncu olarak yer alan ve dünyaca büyük bir üne kavuşan Lohan 2011 yılında Playboy dergisine 1 milyon dolara çıplak poz vermesiyle ünlendi. Parasını har vurup harman savurmasıyla ünlenen Lohan hakkında 2012 yılında vergi soruşturması açılmıştı. Lohan 2013 yılında Oprah Winfrey’le yaptığı bir röportajda 2 milyon dolar civarında borcu olduğunu anlatmıştı.


Sözcü



Geri Dön