19 / 04 / 2024

L'ist İstinye Suites, şehir içinde tatil köyü!

L'ist İstinye Suites, şehir içinde tatil köyü!

Lükste yarışan konut projeleri hizmette farklılıklarını da bir adım öteye taşıyor.  Krea, L'ist İstinye Suites projesinde 5 yıldızlı bir tatil köyü oluşturdu



5 yıldızlı tatil köyü konsepti şehir içine taşındı. Krea Gayrimenkul ile The Sofa Hotel, Istinye'deki lüks konut projesi L'ist istinye Suites'in içinde bir tatil köyü oluşturdu. Tatil köyü The Bosphorus Suites adıyla kapılarını açtı. Arkiparc'ın 2011 yılı en iyi lüks konut projesi ödülünü alan L'ist İstinye Suites'i The Sofa Hotel işletecek. Yaşamın geçen yıl başladığı sitedeki SPA ve welness hizmetlerini de Sanitas şirketi verecek.

5 yıldızlı rezidans yaptık

Konuya ilişkin basın toplantısında konuşan Krea icra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, şirket olarak konsept, tasarım, peyzajın yanında hizmet anlayışıyla da farklılaşmak istediklerini belirtti. Hakan Kodal "Bu proje için yurtdışı örneklerini incelendiğinde bu tip işletmelerin yüksek maliyet getirdiğini gördük. Geliştirme noktasında The Sofa ile ortak sinerji yarattık. L'ist istinye Suites bugünden itibaren İstanbul'un 5 yıldızlı tatil köyü konseptindeki ilk rezidans projesi olacak" dedi.
Bugün


Geri Dön