29 / 03 / 2024

Litany Ristorante Manisa'da açıldı!

Litany Ristorante Manisa'da açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi ( MOSB ) ’nde hizmete açılan Litany Ristorante, Akdeniz ve İtalyan lezzetlerinin seçkin örnekleriyle lezzet şöleni yaşatacak.



Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)’nde hizmete açılan Litany Ristorante, Akdeniz ve İtalyan lezzetlerinin seçkin örnekleriyle lezzet şöleni yaşatacak.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Genel Müdürlük binası yanında hizmete açılan Litany Ristorante, İzmirli ve Manisalı iş adamlarını açılış töreninde bir araya getirdi. Açılışta konuşan MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Litany Ristorante ortakları Sanver Süzek ve Binali Yılmaz’a teşekkür etti. Türek, “Tepekule ve Baca Restoran’daki başarılarıyla tüm İzmir’in yakından tanıdığı Sanver ve Binali Bey’in, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde de aynı lezzet ve hizmet kalitesini sürdüreceklerini biliyoruz. Gerek şirket yemeklerimizde, gerekse bölgemize gelen konuklarımızın ağırlanmasında Litany, önemli bir rol üstlenecektir. MOSB’nin uzun zamandır ihtiyacı olan bu mekanın hizmete açılmasında emeği geçen herkese, huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Her yemek bir şölendir” mottosuyla yola çıktıklarını belirten Litany Ristorante ortaklarından Sanver Süzek da "İzmir’deki restoranlarımızda uyguladığımız kalite ve lezzet standartları Litany’de de öğlen ve akşam yemeklerinde aynı şekilde devam edecek. Litany’de açık ve kapalı alanlarda 120 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin ihtiyacı olan, şirket yemeklerinin yapılabileceği ve catering hizmetlerinin verileceği bir mekan açtık” diye konuştu.

Akdeniz ve İtalyan mutfağının en güzel lezzetlerini misafirlerine sunacaklarını dile getiren diğer ortaklardan Binali Yılmaz ise Manisa’da lezzet yolculuğu yaşatacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Menümüz çok zengin. Yerel ve İtalyan mutfaklarından seçme lezzetler var. Risottodan ızgaraya, pizzadan salataya, deniz mahsüllerinden diyet yiyeceklere ve zeytinyağlılara kadar geniş bir lezzet şöleni sunuyoruz. Tüm restoranlarımızda olduğu gibi, Litany’de de her şey doğal. Tüm ürünlerimiz hiçbir katkı maddesi olmadan hazırlanıyor. Sofralarımıza gelen her türlü yiyeceğin üretiminde emeği olan; Ayvalıklı zeytin üreticisinden Foçalı balıkçıya, Manisalı üzüm üreticisinden Aydınlı incir üreticisine kadar herkese şükranlarımızı sunuyoruz."



Hürriyet 


Geri Dön