25 / 04 / 2024

Liv Hospital İstanbul Bahçeşehir ve İstinye'de kurulacak!

Liv Hospital İstanbul Bahçeşehir ve İstinye'de kurulacak!

Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler...



Türkiye'de 550 özel hastane var. Bunların yüzde 65'i İstanbul'da bulunuyor. Böylesi büyük rekabetin olduğu bir ortamda Medical Park Hastaneler Grubu'nun ortakları yeni bir hastane zinciri kurmak için harekete geçtiler. Bu zincirin adı Liv Hospital Group. Liv Hospital adını (leading international Vision - uluslararası vizyonda lider) prensiplerinin baş harflerinden alıyor.


Liv'in ilk hastanesi 7 Ocak'ta Ulus'ta açıldı. Hastane 120 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Hastanenin 54 yatak, 8 ameliyathane ve 48 kliniği var. Öğrendiğimize göre Muharrem Usta ve ortakları zinciri büyütmeye kararlı. Gelecek yıl Ankara'da da bir hastane açılacakmış. 2015 yılının sonuna kadar İstanbul'da Bahçeşehir ve istinye'deki Liv hastanesi kurulacakmış.  İzmir  hastanesi için ise planlamalar sürüyormuş. Bu dört hastane için en az 450 milyon dolarlık yatırım yapılacağı da kulağımıza gelen bilgiler arasında. Bu arada Ulus'taki Liv hastanesinin nisan ayından itibaren önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza attığını belirtelim. Geçenlerde konuşma olanağı bulduğumuz Liv Hospital Genel Müdürü Meri istiroti 'Biliyorum' adını taşıyan kampanyayla çok kapsamlı bir kanser araştırması yaptıklarını belirtiyor.


Kampanyada hedef 10 bin kişinin meme, akciğer, kolon, rahim ve prostat kanser taramalarını gerçekleştirmek. Meri istiroti, "Kampanya kapsamında şu ana kadar 3 bin 500 kişinin taramasını yaptık. Temmuz sonunda kampanyamız bitecek. Kampanyamıza katılanların taramalarını ücretsiz yapıyoruz. Araştırma sonuçlarını rapor haline getirip kamuoyu ile paylaşacağız. Türkiye'nin kanser haritasını çıkaracağız" diyor.


Para


Geri Dön