19 / 04 / 2024

Loca Mersin'de 190 bin TL'ye!

Loca Mersin'de 190 bin TL'ye!

Mersin merkezli Güler Gruop'un projelerinden Loca Mersin'de fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor



Yıllık cirosu 75-80 milyar TL olan Mersin merkezli Güler Gruop'un halihazırda devam eden projeleri arasında Loca Mersin, Bizimevler 2.etap ve Güler Residance 2 geliyor.

 

LOCA Mersin: Kuzey Mersin' de toplam 5 bin metrekare alan üzerine tek blok Zemin + 14 kat olarak inşa edilen bu proje, Ocak 2010' da başlamış olup, planlanan teslim tarihi Mart 2010. Bu projede brüt 210 metrekare ve net 170 metrekare 3 + 1 tek tip konutlar yapılıyor. Proje yüklenicisi grup şirketlerinden Anadolu A.Ş. Şirket yönetim kurulu başkanı Ali Haydar Güler "Misyonumuzu Güler Residance-1 ve Güler Residance-2 projelerinin, Mersin konut piyasasına getirdikleri kalite ve konfor standartları çıtasını daha da yükseğe taşımak olarak belirledik" diyor. Bu projenin başlıca karakteristik özellikleri iç mekanlarda çok kullanışlı bir projelendirme, farklı ve işlevsel bir peyzaj ve sosyal alanlar konsepti ve  makul bir fiyat/değer ilişkisi olarak öne çıkmaktadır. Loca Mersin'de fiyatlar dairelerin konumuna göre 190 bin TL ile 250 bin TL aralığında.

 

BİZİMEVLER-2. Etap: Bu proje grup şirketlerinden SİTE İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Bizimevler Mersin-Toroslar-Çağdaşkent bölgesindeki ilk modern site olma özelliğini taşıyor. Bizimevler 2, toplam 30 bin metrekare alan üzerine kuruluyor. 6 ikiz blokta toplam 300'ün üzerinde konut yapılması planlıyor. İlk ikiz blok ve sitenin dış cephe duvarına dizilmiş 44 adet dükkan 2008 yılında tamamlanarak tümüyle satıldı ve şu anda iki adet ikiz blok, yani toplam 112 konutun yapımı sürüyor. Bulardan biri Temmuz 2010'da teslim, ikincisi ise Nisan 2011'de teslim edilecek. Bizimevler projesinde; yüzme havuzu, kameriyeler, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor. AVM' si ile sakinlerine kaliteli, keyifli, konforlu ve güvenli bir yaşam ortamı sunuyor. Projede fiyatlar 90 bin TL ile 98 bin TL aralığında.

 

Güler Residance 2; Teslime hazır olan proje toplam 70 konuttan oluşuyor. Satışı devam eden 6 konut bulunuyor.

 

Firma hakkında

Güler Gruop Mersin merkezli olup, bünyesinde SİTE İnşaat Sağlık Ürünleri A.Ş., Bilgi Yapı Market Ltd., Anadolu Yapı A.Ş., Fiberton A.Ş. ve PMS Medikal LTD. şirketlerini barındırıyor.

 

SİTE, müteahhitlik firması olup faaliyetini ağırlıklı olarak nitelikli projelerde yap-satçılık oluşturuyor.

 

Bilgi Yapı Market Mersin'in inşaat malzemeleri pazarlama firması.

 

Anadolu A.Ş. ve Fiberton A.Ş. Betek Boya'nın (Filli Boya & Favori Grubu) Mersin temsilcisi.

 

PMS ise, Mersin serbest bölgesinde tıbbi malzeme imalatı yapıyorr.

 

www.gulerresidence.net
0 324 327 57 87


Geri Dön