18 / 04 / 2024

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.



Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.  Bu yıl 38’incisi gerçekleşecek fuar, 7-10 Eylül tarihleri arasında Çin ekonomisinin kalbinin attığı Şangay kentinde düzenlenecek. Loda, fuar boyunca misafirlerini 1. Hall ve 1B02 standında ağırlayacak.  


Çin’in dünyanın en büyük mobilya ihracatçısı olduğunu belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, China International Furniture Fair’e katılmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karaçak, mobilya sektörü için büyük önem taşıyan fuarda, başta franchising çalışmaları, yeni yatırım ve ihracat çalışmaları olmak üzere güçlü iş bağlantıları kurmayı hedeflediklerini belirtti.  


Türk mobilya sektörünün dünyaya açılmasında önemli bir yeri olan fuarın, yerli ve yabancı sektör oyuncularını bir araya getiren büyük bir organizasyon olduğunu ifade eden Davut Karaçak, Çin’de ülkemizi temsil ediyor olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. 


Geri Dön