23 / 04 / 2024

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.



Evinizin her alanında kullanabileceğiniz tasarımları sizlerle buluşturan Loda, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Koltuk takımları, yatak odası ve yemek odası gibi evinizi tamamlayacak ürün gruplarını sunan Loda, yeni koleksiyon ürünü “Area yemek odası” ile evinize şıklık ve konfor katıyor.


Ahşabın sıcaklığı evinizde..

Area Yemek Odası, uzun bir günün ardından kendinizi evinizde bulduğunuzda ya da yaklaşan hafta sonu için kuracağınız keyifli yemek sofralarında size eşlik ediyor. Güçlü etkisini, dikdörtgen formu ve aşağıya doğru genişleyen metal ayaklı masa tasarımından alan Area Yemek Odası, salonunuzun havasını değiştiriyor. Tasarım isteğe göre 4’lü tercih edilebilen sandalye seçenekleri dışında farklılık yaratan bench modeli ile de dikkat çekiyor. 


Modern duruşuyla farklılaşan Area, ahşap konsolu ile abartıdan uzak, yalın bir duruş sergiliyor. Doğal görünümüyle de beğeni toplayan Area yemek odası ile hem kendiniz için lezzetli sofralar hazırlayabilir, hem de misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz.  


İhtiyaçlarınıza en uygun tasarımları sizlerle buluşturmayı hedefleyen Loda Mobilya’nın, Area Yemek Odası ile yeni yılda eviniz yenilensin…



Geri Dön