19 / 04 / 2024

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.



Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.


Tech Design iştiraki olup 16 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. 


Türk mobilya sektörünün anavatanı olan Bursa'da, önümüzdeki günlerde açılacak yeni mağaza ile ilgili açıklamalarda bulunan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, "Mağazalaşma konusu bizim oldukça hassas olduğumuz bir konu. Bugüne kadar İstanbul'un belirli bölgelerinde ve Azerbaycan'daki şubelerimizle hizmetimizi sürdürdük. Taleplerde yaşanan artış, mağaza sayımızı artırmamız gerektiğini gündeme getirdi. Türkiye'de, İstanbul dışındaki il mağazamızı Bursa'da açmaya karar verdik. Franchise görüşmelerinde, markamızı en az bizim kadar sahiplenebilecek ve hassasiyetlerimizi gözetecek yatırımcılarla masaya oturduk. Loda Mobilya olarak şubeleşme faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Hedefimiz, yıl sonuna kadar 5 yeni şube açmak" dedi.   


Davut Karaçak, "Mobilya firmaları, neden mağazalaşma ve üretim noktası olarak Bursa'yı tercih ediyor?" sorusuna şöyle yanıt verdi:


"Bursa mobilya sektörü için başkent olmaya aday. Türkiye'de ithalatı en düşük sektörlerin başında, mobilya sektörü geliyor. Mobilya ihracatı ise mevcut üretimin yüzde 20'sini oluşturuyor. Sektörü domine eden şehir, Bursa. Bursa, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan penceresi ve dünyada mobilya sektörü adına temsiliyet gücü oldukça yüksek bir şehir. Hal böyle olunca da, mobilya markaları üretim olarak olmasa da mağazalarıyla Bursa'da olmayı tercih ediyor." 


Dünya


Geri Dön