19 / 04 / 2024

Loda Mobilya Capri berjer ile tanışın!

Loda Mobilya Capri berjer ile tanışın!

Hayatınızdaki en değerli varlığınız ve evinizin baş tacı annenizi, Loda Mobilya’nın konforlu ve renkli tasarımı Capri berjer ile tanıştırın… Capri berjer sunduğu sıcaklık ve rahatlıkla güzel bir alternatif oluşturuyor.



Loda “Anne sıcaklığı ve yumuşaklığını” tasarımlarına yansıtıyor… 


Hayatınızdaki en değerli varlığınız ve evinizin baş tacı annenizi, Loda Mobilya’nın konforlu ve renkli tasarımı Capri berjer ile tanıştırın… 


Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü’nde, biricik annesine unutulmaz bir hediye almak isteyenler için Capri berjer sunduğu sıcaklık ve rahatlıkla güzel bir alternatif oluşturuyor. 

Evinizin huzur köşesi… 

Modern dizaynıyla beğeni kazanan Capri berjer ile evinizin en güzel köşesini, anneniz için hazırlayabilirsiniz.  Anneniz günün yorgunluğunu üzerinden atmak için; örgü örerken, dergi ve gazete okurken ya da keyifle kahvesini yudumlarken Capri berjer ona istediği rahatlığı sağlayacak. 


Açık yeşil rengi, sırt bölümünde kullanılan tekli düğme detayları, sabit oturum minderi ve özel torna yapılı ayakları ile evinizdeki diğer mobilyalarla da kolaylıkla uyum sağlayacak Capri berjer, her şeyin en güzeline layık olan anneleriniz için bir gün değil her gün konfor sunacak… 


Geri Dön