25 / 04 / 2024

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.



İstanbul, Bursa ve Azerbaycan’da mobilya showroomları bulunan Loda Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Davut Karaçak, fuarda yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, birçok franchise başvurusu aldıklarını ifade etti. 


Loda Mobilya olarak, franchise noktasında bir takım hassasiyetleri bulunduğunu belirten Karaçak, “Bugüne kadar az mağaza sayısı ile geldik fakat talep artışı söz konusu olunca, mağazalaşmaya yöneldik. Hassasiyetlerimiz doğrultusunda hem yurt içinde hem de yurt dışında titizlikle franchise vermeye devam edeceğiz” dedi. 

“Türk mobilya sektörünü uluslararası arenada temsil ediyoruz” 

Fuar kapsamında Türk mobilya sektörünün durumuna da değinen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, “Mobilya sektörü ekonomik hedeflere ulaşılması noktasında, daimi ve güçlü bir oyuncu. Markalaşma hedefine de mobilya sektörü ile ulaşılacağına inancımız tam” dedi. Desing Exhibition Dubai Fuarı, mobilya sektörü açısından Orta Doğu’da gerçekleşen en önemli fuar ve ülkemizi burada temsil ediyor olmak gurur verici” diye belirtti. 


Türk mobilya sektörünün tasarım ve kalite konusundaki gücünü kanıtladık ve kanıtlamaya devam ediyoruz. Ülkemizin ekonomideki lokomotiflerinden biri olan mobilya sektörünü, uluslararası platformlarda temsil ederek ihracat hedeflerimize daha kolay ulaşabileceğimiz kanısındayım. Mobilya sektörü olarak, ülke ekonomisinin kalkınması ve markalaşma noktasında da ana oyuncu rolünü üstlenecek yeterliliğe sahibiz diye açıklamalarda bulundu. 


Fuar süresince hem yerli hem de yabancı ziyaretçileri Loda standında ağırladıklarını belirten Davut Karaçak, yeni franchise ve yatırım hedefleriyle ilgili “Yurtiçinde şubeleşme çalışmalarımız sürüyor. Azerbaycan’da bir şubemiz var. Bundan sonraki süreçte yurtiçi ve yurtdışında şube sayımızı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


www.loda.com.tr 


Geri Dön