29 / 03 / 2024

Loda Mobilya'da Sonbahar indirimi!

Loda Mobilya'da Sonbahar indirimi!

Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir modelleriyle, 30 Eylül’e kadar devam edecek %25 indirim kampanyası sunuyor.



Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir modelleriyle, 30 Eylül’e kadar devam edecek %25 indirim kampanyası sunuyor.


Doğal ve natürel malzemeler, iddialı tasarımlar ve yeni bakış açılarının birleşiminden oluşan benzersizlikle tüm ürün gruplarında geçerli olacak indirim fırsatları Loda kullanıcılarını bekliyor… 


“Mutluluğa hizmet eden tasarımlar”

Tasarımın kalbi konumunda olan İstanbul’da yenilikçi vizyonu ve özgün çizgisiyle üretim yapan Loda Mobilya, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyor. Loda Mobilya koleksiyonlarında, günümüzün modern ve minimal tasarım yaklaşımlarını kendine has stiliyle yorumluyor. 


“Tasarımlarında doğadan ilham alan Loda, huzurlu ve dingin yaşam alanları vaat ediyor”

Masif ahşap kaplamaların, natürel cilalarla ve doğal renklerle kullanıldığı Loda koleksiyonlarında, canlı renklerin yanı sıra, soft, pastel ve natürel tonları da görmek mümkün. Doğanın renklerini içeren yaprak yeşili ve toprak renklerinin göze çarptığı modeller, doğaya duyulan özlemi evlere taşıyor. Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini tam olarak yansıtıyor. 


Siz de Loda’nın sunmuş olduğu %25 indirim kampanyası fırsatını kaçırmayın…



Geri Dön