23 / 04 / 2024

Loda Rota Koltuk ile evinizde değişim başlıyor!

Loda Rota Koltuk ile evinizde değişim başlıyor!

Loda’nın yepyeni tasarımı Rota Koltuk, tam olarak evinizde değişimi başlatıyor. Geniş oturma alanı ve konforlu yapısıyla salonunuzun enerjisini yükselten Rota Koltuk, kendine özgü modern çizgileri ile rahatlığın tam karşılığını yansıtıyor.



Dekorasyonda kullandığınız renkler, dokular ve desenler evinizin enerjisini yansıtır… Loda’nın yepyeni tasarımı Rota Koltuk, tam olarak evinizde değişimi başlatıyor.  Geniş oturma alanı ve konforlu yapısıyla salonunuzun enerjisini yükselten Rota Koltuk, kendine özgü modern çizgileri ile rahatlığın tam karşılığını yansıtıyor.   


Günümüz ev modasında sürekli değişen ve çeşitlenen ihtiyaçlara cevap veren Loda,  Rota koltuk modeliyle özgünlüğe düşkün insanların hayatında yeni bir konsept ve farklı alanlar oluşturuyor.


Koltuk ve sehpa bir arada…

Koltuk modellerinde geniş bir dizayn ve renk zenginliği ile farkını ortaya koyan Loda,  herkesin kendinden bir parça bulabileceği tasarımlarıyla kullanıcıların kendi çizgilerini bulmasına olanak sağlıyor. Hem koltuk hem de yan modülü ile sehpa görevini de üstlenen Rota Koltuk, evinizde geniş ve kullanışlı alanların oluşmasına zemin yaratıyor. 



Geri Dön