26 / 04 / 2024

Loft Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Aydıner tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.



Loft Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Aydıner tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Loft Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirketin maksat ve mevzuu aşağıdaki konuların faaliyetinden ibarettir 1-Şirket, her türlü konuda Danışmanlık yapmak, teknik ve mesleki konularda araştırma,analiz yapmak,teknik danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek. 2-İnşaat , müteahhitlik ve taahhüt işleri ile resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek, almak,her türlü inşaat mühendisliği projeleri ile ilgili çalışma yapmak ve yaptırmak. 4-Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında mümessillik almak,iştirak etmek,komisyonculuk yapmak,ithalat-ihracat,pazarlama ve planlamasını yapmak. 5-Amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için her türlü mal ve hakları satın almak, kiralamak,devir ve rehin tesis etmek. 6-Konusu ile ilgili ihalelere katılmak,taahhütte bulunmak,bu işler için bankalardan,iç ve dış piyasadan krediler almak. 7-Bilişim ve teknoloji alanında her türlü faaliyette bulunmak. 8-Şirket genel olarak yukarıda sayılan işleri yerine getirebilmek için lüzumlu her türlü hukuki,ticari ve mali işlemleri yapabilir.



Geri Dön