19 / 04 / 2024

Loft Up Tatar Yapı fiyat!

Loft Up Tatar Yapı fiyat!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Otopark + zemin + 10 katlı + teras şeklinde tasarlanan tek blok halinde yükselen proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Loft Up Tatar Yapı fiyat listesi kapsamında daireler 700 bin TL'den başlıyor.



Home office ve konutlardan meydana gelen proje toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 25 mini plaza, 6 ofis ve konut bloğundan meydana geliyor.


İş merkezi, home office ve Loft konseptinden oluşan  Loft Up   Tatar Yapı  projesinde daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor.


Peşin veya banka kredili ödeme yapılabilen projede dolar kuru 2,25 olarak sabitlenen projede fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları sunuluyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Loft Up Tatar Yapı fiyat listesi kapsamında daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Çift katlı özel otopark ve concierge hizmetleri gibi sosyal donatı alanları bulunan projede teslimler 2016 yılı Mart ayında gerçekleşecek.


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön