26 / 04 / 2024

Lokman Kondakçı: İstanbul AVM kenti haline geldi!

Lokman Kondakçı: İstanbul AVM kenti haline geldi!

İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı, İstanbul'un AVM kenti haline geldiğini söyledi...



İşadamı Lokman Kondakçi, CHP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. 40 yıldan fazla bir zamandır Beşiktaş'ta yaşayan Kondakçı'ya, İstanbul'da bulunan Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Çorum, Tokat, Kastamonu gibi illerin oluşturduğu hemşehri dernekleri federasyonu destek veriyor. Siyaseti topluma karşı bir sorumluluk olarak gördüğünü belirten Lokman Kondakçi, aday adaylığına, hem bir dönem içinde bulunduğu sanat camiasından hem de eski dostlarından büyük destek geldiğini dile getirdi. Kondakçi, "Belediyecilik nedir diye şu an ders çalışıyorum. 40 yıllık siyaset hayatımda ikbal ve rant siyaseti yapmadım." diye konuştu. 


İstanbul'un gökdelen ve AVM kenti haline geldiğini kaydederek, belediyeleri eleştiren Kondakçi, mezar ve park alanlarının kalmadığını belirtiyor. Başkan adayı olarak gösterilip seçimi kazanması halinde, eski tarihi yapılara dokunmayacağını ama imar planlarındaki yolsuzluklara da izin vermeyeceğini söyledi. Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçmesine de sevindiğini söyleyen Kondakçi, iddialı bir çıkış yapıyor: "Eğer belediye başkanı olursam 2. defa için aday olmayacağım."


Zaman Gazetesi



Geri Dön