19 / 04 / 2024

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Lokum Evler Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığıyla 722 konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?




722 dairenin yer aldığı projede 2+1, 3+1 şeklinde tasarlanmış daire tipleri bulunuyor. 15 ve 19 kattan oluşan yapı 7 blok halinde yükseliyor. Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.



48 bin metrekare arsa alanına sahip projede dairelerin alanları 117 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.



Lokum Evler Tuzla  projesi sosyal donatıları arasında otopark, bisiklet parkuru, yüzme havuzu, oyun alanları, seyir terasları, fitness center ve spor alanları bulunuyor.



DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığı imzası taşıyan projenin ödeme koşulları kapsamında peşin ödeme yapıldığında yüzde 4 indirim imkanı sunuluyor. Yüzde 12 + yüzde 12 indirimin olduğu projede taksitler bin 999 TL'den başlıyor. 18 ay sonra ödeme fırsatları ise yüzde 25 peşin ödeme ile sağlanıyor.



Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Projenin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak planlanıyor.



Lokum Evler Tuzla iletişim:

Telefon: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com







projeye sor



Geri Dön