18 / 04 / 2024

Lokum Evler'in yeni satış ofisi açıldı!

Lokum Evler'in yeni satış ofisi açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.



DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa hayata geçirdikleri nefes aldıran proje ‘Lokum Evler’de satışlar hızla devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler, Lokum Evler’de yüzde 25’lik peşinat oranını 2017 yılı Ocak ayına kadar erteleyebiliyor. Özel ödeme koşullarıyla, 0,68 den başlayan oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi kullandırma olanağı sunan projede, artan taksitlerle aylık 2 bin 14 liraya ev sahibi olmak mümkün. Konumu, manzarası ve olanaklarıyla ailece doğanın içinde, ferah ve mutlu bir yaşam sunmaya hazırlanan Lokum Evler, 2017 yılı Mart ayında teslim edilmeye başlanacak.

 

YENİ SATIŞ OFİSİ AÇILDI


Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Lokum Evler, modern satış ofisi ile de göz dolduruyor. Projenin girişinde yer alan Lokum Evler satış ofisi, projenin doğaya dokunan yapısını yansıtarak tasarlandı. Yeni satış ofisi, uzman kadrosuyla, ferah bir ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

 

Lokum Evler, nefes alacak zengin bir peyzajla bütünleştiği sosyal alanlar, aile hayatına ve mahalle konseptine uygunluğu ile dikkat çekiyor. Projede, özlenilen komşuluk ilişkileri, seyir terasları, yüzme havuzu, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve yanı başında bulunan 21.000 m 'lik muhteşem peyzajlı park ile geri dönüyor.

Doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan %68’e yakın yeşil peyzaj alanı, “sosyal peyzaj” olgusunu vurgulayarak sakinlerine yeni deneyimler sunuyor.

Tuzla Sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6,  alışveriş merkezlerine 6, üniversiteler bölgesine 12 dakika mesafede olacak projenin sosyal ve sportif alanlara yakınlığı da diğer avantajlar arasında yer alıyor.



Geri Dön