28 / 03 / 2024

Lokum Rezidans satışa çıktı!

Lokum Rezidans satışa çıktı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile İstanbul Tuzla’da hayata geçirilecek Lokum Evler projesindeki rezidans bloğu satışa çıktı. Projedeki dairelerin fiyatının 177 bin liradan başladığını söyledi.



DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile İstanbul Tuzla’da hayata geçirilecek Lokum Evler projesindeki rezidans bloğu satışa çıktı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile yatırımcılara hitap eden dairelerin fiyatının 177 bin liradan başladığını söyledi


İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat ile Metropolist Yapı tarafından Tuzla’da inşa edilen Lokum Evler projesinde yeni blok satışa çıktı. Eylül 2014’de satışlarına başlanan projede yeni blok 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. İlk etapta küçük dairelere yer vermediklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Lokum Rezidans etabında 145 dairemiz var. İlk satışa çıktığımızda küçük daire isteyenler ve yatırım için ev alacaklardan yoğun talep geldi. Bekleyen talebe bu blokta cevap vereceğiz” dedi. Yatırım için ev alanların kiralama sürecini de yöneteceklerini belirten Dumankaya, 1+1 daireleri 177 bin lira, 2+1 daireleri ise 277 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunduklarını söyledi. 53 dönüm arsa üzerinde kurulu projede 722 daire yer aldığını belirten Dumankaya, 23 dönümlük parka komşu olacak 2 blok daha inşa edeceklerini, Lokum Park adını verdikleri bloklardaki satışlara da eylül ayında başlayacaklarını ifade etti. 



Tuzla’nın gelişimine dikkat çeken Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise bölgede 8 üniversite olduğunu, öğrenci nüfusuna paralel konut ihtiyacının da arttığına dikkat çekti. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın da bölgeye değer kattığını belirten Derbazlar, “Bir dönem Atatürk Havaalanı çevresinde Florya, Bakırköy nasıl geliştiyse aynı süreç şimdilerde Anadolu yakasında yaşanıyor” dedi.


620 MİLYON DOLAR YATIRIM

Kartal’da 331 konutluk DKY Kartal projesini inşa ettiklerini belirten Ali Dumankaya, kentsel dönüşüm çalışmalarına da devam ettiklerini dile getirdi. Dumankaya, Kartal ve Tuzla projeleri ile bu yıl Kağıthane, Sultanbeyli ve Çeliktepe’de hayata geçirecekleri konut ve ofis projelerinin toplam değerinin 620 milyon dolar olacağını ifade etti. Yenisahra’da 240 dönüm alanda dönüşüm planladıklarını ve 60 dönümde hak sahipleri ile anlaştıklarını belirten Dumankaya,” Yenisahra’ya ikinci ofisimizi açıyoruz. İnşaata başlamak için 2 yıldır 1/5000’lik planların yapılmasını bekliyoruz” dedi.


Ortaklığa devam

ALİ Dumankaya ve Ömer Derbazlar’ın ortaklığı Kartal’daki Metrowin Tower projesi ile başladı ve Tuzla’da Lokum Evler’de devam etti. İstanbul Beykoz’da konut projesi planlıklarını belirten Ömer Derbazlar, bu yatırımda da DKY İnşaat ile ilerlemek istediklerini dile getirdi. Bağdat Caddesi’nde yer alan Four Winds konut projesinin yüzde 60’ının kendilerine ait olduğunu ve bu projedeki daireleri yakın zamanda satışa sunacaklarını belirten Derbazlar, “Ege Yapı ile Kartal’da Pega Kartal projesinde ortağız. Yine Yedikule’de yapılacak projede de Ege Yapı ile ilerleyeceğiz. Çamlıca ve Bahçelievler’de  arsa yatırımlarımız var ve yakın zamanda değerlendireceğiz” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön