27 / 04 / 2024

Londra'daki Kensington Bulvarı'nda en ucuz mülk 60 milyon lira!

Londra'daki Kensington Bulvarı'nda en ucuz mülk 60 milyon lira!

Londra'daki Kensington Bulvarı, "dünyanın en pahalı mülklerinin" bulunduğu bölge olarak kabul ediliyor. Öyle ki, Çelik milyarderi Hintli Lakshmi Mittal'ın 24 milyon sterlinlik malikanesi, "bulvarın en ucuz yapısı" olarak dikkat çekiyor.



Londra'da bulunan bir cadde, zenginlere ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki 'en ucuz mülk' 60 milyon lira

Ne milli piyangodan kazanılan ikramiye, ne de dededen kalma miras... Bunların hiçbiri, "en pahalı ülke" listesinde yer alan İngiltere'deki milyonerlerin yaşadığı caddede bir ev satın almaya yetmiyor. Londra'daki Kensington Bulvarı, "dünyanın en pahalı mülklerinin" bulunduğu bölge olarak kabul ediliyor. Öyle ki, Çelik milyarderi Hintli Lakshmi Mittal'ın 24 milyon sterlinlik malikanesi, "bulvarın en ucuz yapısı" olarak dikkat çekiyor. Birçok büyükelçilik binasının bulunduğu bölgede, dünyanın en pahalı mülkünün sahibi ise Nepal. Orta Asya ülkesi olan Nepal'ın büyükelçilik binasının 150 milyon sterlinlik bedeli olduğu belirtiliyor.

İKİNCİ REKOR 'FORMULA 1'DE
Caddedeki en pahalı ikinci konutun ise "Formula 1"in patronu Bernie Ecclestone'a ait olduğu ifade ediliyor. Ecclestone'nun 2004 yılında 57 milyon sterline aldığı malikanenin bugünkü değerinin 68 milyon sterlin olduğu belirtiliyor. Bu arada emlak uzmanları, bu bölgede malikane satın almak isteyen birçok zenginin milyonlarca sterlini bankalarında beklettiğini ancak kimsenin mülk satışında bulunmadığını söylüyor.


Takvim


Geri Dön