25 / 04 / 2024

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.




İngiliz ve Kuveytli iki şirketin ortaklığı ile yapılan Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezinin, Disneyland'la yarış halinde olacak.


Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla 2021 yılında açılacak açılacak olan Paramount London Entertainment, Disneyland'ın en büyük rakibi olacak.


Yaklaşık 3.5 milyon metrekarelik bir alana yayılacak olan dev tesisin günde 40 bin kişiye hizmet vermesi bekleniyor. Eğlence merkezinin giriş fiyatı ise 57 pound (257 TL) olarak planlanıyor.


 Londra ya Disneyland a rakip eğlence merkezi geliyor!


İngiliz London Resort Company Holdings (LRCH) ve Kuveytli European Holding Group (KEH) ortaklığında yapılan tema park Londra'nın merkezinden yaklaşık 1 saat uzaklıkta konumlanacak.


 Londra ya Disneyland a rakip eğlence merkezi geliyor!


Merkezde çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlence araçlarının yanında oteller, restaurantlar, sinemalar, tiyatrolar, konser alanları ve su parkları da yer alacak.


Habertürk


Geri Dön