19 / 04 / 2024

Lotus Bodrum Evleri'nde 320 bin Euro'ya!

Lotus Bodrum Evleri'nde 320 bin Euro'ya!

Lotus Bodrum Evleri'nde kalan son 5 villanın satışı yapılıyor. Villalar 320 bin Euro'dan başlayarak 370 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Elit Lotus Villaları'da bulunan konutların her birinde kendine ait özel bahçe mevcut



Lotus Bodrum Evleri, Yüksek Mimar Bülent Yenersoy imzalı bir proje. Elit Lotus Villaları'da tüm binalarda Vestel marka klima, ahşap iç kapılar, tüm odalarda lamine parke, granit merdivenler, ithal banyo ve mutfak armatürleri, jakuzi ve özel tasarım duşa kabin, doğal taş dış cephe kaplaması, ahşap görünümlü dış cephe kaplaması, çift kilitli çelik dış kapı, tüm binalarda asma tavanlı ışıklandırma, uydu tv, telefon, internet altyapısı, İtalyan beyaz eşyalı hazır mutfak, Siemens marka ankastreler, banyo dolapları ve giyim odası dolapları yer alıyor.

Konutların sahiplerine hemen teslim edildiği proje Bodrum’da 14.5 dönüm alan üzerine inşa edildi. Elit Lotus Villaları'nda 2009 başından bu yana yaşam devam ediyor.

Elite Lotus Villaları 40 villa ile 6 stüdyo daireden meydana geliyor. Projede sadece son 5 villanın satışı devam ediyor. Dubleks ve triplekslerden meydana gelen yazlık projede fiyatlar 320 bin Euro'dan başlayarak 370 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Proje için tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

24 saat özel güvenlik bulunan Elit Lotus Villaları'nda; özel peyzaj tasarımı, 80 araçlık otopark, özel plaj, özel iskele, jeneratör, çocuk parkı ve çocuk havuzu, 320 metrekare ortak yüzme havuzu, kafe ve restoran, 330 tonluk su deposu ve arıtma, her binada ısı ve su yalıtımı bulunuyor.

Elit Lotus Villaları denize sıfır konumda inşa ediliyor. Elit Lotus Villaları'da bulunan konutların her birinde kendine ait özel bahçe mevcut.



0252 391 79 76
0532 665 68 77
www.lotusbodrum.com
[email protected]




Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön