19 / 04 / 2024

Lotus Tower Adana'da yükseliyor!

Lotus Tower Adana'da yükseliyor!

50 yıldır sahibi olduğu arazilerde kendi öz sermayesiyle dev projeler yükselten Bozkurtlar İnşaat, ‘Lotus Tower’ ile başarısını taçlandırıyor.



50 yıldır sahibi olduğu arazilerde kendi öz sermayesiyle dev projeler yükselten Bozkurtlar İnşaat, ‘Lotus Tower’ ile başarısını taçlandırıyor.


Yarım asırlık geçmişiyle Adana'nın inşaat alanındaki yükselen değerleri arasında yer alan Bozkurtlar İnşaat, Adana'da benzeri olmayacak projelerin altına imza atıyor. 1965 yılında Adana'nın Ceyhan ilçesinde inşaat malzemeleriyle başlayan ticari yolculukta devlet desteği olmadan kendi öz sermayesiyle projeler üreten Bozkurtlar İnşaat, 2017 yılında da hayata geçireceği marka projelerle Adanalıları konut ve iş yeri sahibi yapmaya devam edecek. Bugüne kadar Türkmenbaşı Bulvarı'nda Bozkurtlar Sitesi, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda 14 katlı siteler, 72 daireden oluşan Fonte Evleri, Gürselpaşa'da bulunan ve içinde işyerleri de olan 3 blokluk Metlife City gibi büyük projeleri müşterileri ile buluşturan Bozkurtlar İnşaat, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda yeni yükselen değeri olan 'Lotus Tower' ile Adana'da benzeri olmayacak bir mimari projeyi daha hayata geçiriyor. Bozkurtlar İnşaat Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bozkurt, Bozkurtlar İnşaat olarak, insanların valizlerini alarak gelebilecekleri projeler yaptıklarını belirtti. Bozkurt, "Projelerimizde diğer firmalarda olmayan özellikleri standart olarak belirledik. Firma olarak ağırlıklı olarak lüks daireler yapıyoruz" dedi. Bozkurt, farklı projeler ile ekonomik olarak her kesimden ihtiyaca da cevap verebildiklerini ifade etti. Bozkurt, ayrıca evi alan insanların çok özel zevkleri yok ise minimum 5 yıl tadilata ihtiyaç duymadan oturabileceklerini vurguladı. Yaptıkları projelerde cam ağırlıklı olarak çalıştıklarını söyleyen Bozkurt, özel sektör yatırımına daha çok ağırlık verdiklerini ifade ederek, Bozkurtlar İnşaat Seramik olarak da hizmet verdiklerini açıkladı.


Sabah


http://www.bozkurtlarltd.com.tr/


Geri Dön