19 / 03 / 2024

Lüks ve ucuz yazlık konut projeleri birarada! 25 bin TL'ye!

Lüks ve ucuz yazlık konut projeleri birarada! 25 bin TL'ye!

Fiyatların 25 bin TL ile 632 bin TL arasında değiştiği yazlık konut projeleri için bu hafta rotamızı Çanakkale, Bodrum ve Balıkesir’e çevirdik...



Saklı Bahçe Evleri- Göltürkbükü Bodrum- Suat Erden
Fiyatı: 170.000 TL- 180.000 TL
Turizmin başkenti Bodrum, hem tatilciler hem de yatırım yapmak isteyenler için cazibe merkezi durumunda. 

Göltürkbükü ise Bodrum’un doğal güzelliği, mandalina bahçeleri ve nefis deniziyle en çok tercih edilen koylarından biri. Her yıl adeta ünlü akınına uğrayan koy, bu nedenle de çok popüler. Bu cennet koyda gerçekleştirilen Saklı Bahçe Evleri projesi ise 170 bin TL’den başlayan  fiyatlarla, Bodrum’da ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projedeki en pahalı konut ise 180 bin TL.

Mandalina, portakal ve limon ağaçlarının arasında konumlanan konutlar, adeta ağaçların arasında saklanıyor, dinginlik, huzur ve mutluluk vaat ediyor.  Proje adını da bu görüntüden alıyor zaten; “Saklı Bahçe Evleri”. Proje gerçekleştirilirken o lezzetiyle ünlü Bodrum mandalinalarına, portakal ve limon ağaçlarına hiç zarar verilmemesine büyük özen gösterilmiş.

10 dönüm arazi üzerine kurulan projede 300 civarında ağaç yer alıyor. Yani mandalinayı, portakalı ve limonu bahçenizden koparıp, afiyetle yiyeceksiniz. Projede iki katlı 9 blok yer alıyor. 85 metrekarelik dört dairenin oluşturduğu her bir blok için 1 dönüm arazi ayrılmış durumda. 2 oda bir salondan oluşan daireler, oldukça geniş birer de terasa sahip.

Ayrıca projede bir de 170 metrekare, 4 oda, büyük bir salon ve oldukça geniş bir mutfaktan oluşan bir konak yer alıyor. Dubleks olan konağın, 30 civarında meyve ağacının yer aldığı kendine özel bir de bahçesi var. Kalabalık aileler için planlanan konağın, iki katta da geniş birer terası bulunuyor.

Her tür konforun düşünüldüğü Saklı Bahçe Evleri denize 300 metre mesafede ve oldukça büyük bir havuzu mevcut. Otoparkı ve güvenliği bulunan sitede, ayrıca bahçelerin bakımı da profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.
0532 296 64 89

Karyan Adabükü Evleri- Karyan İnşaat- Bodrum Güvercinlik
Fiyatı: 350.000 TL – 632.000 TL
Bodrum mimarisine uygun, beyaz ağırlıkla, ahşap ve taş ile desteklenen modern, işlevsel ve çevreye uyumlu bir proje olan Karyan Adabükü Evleri, Güvercinlik’te yer alıyor.

Denize sıfır konumda olan Karyan Adabükü Evleri, Milli Park’ın yakınında, zeytinliklerin bulunduğu bir alanda yer alıyor.58 konuttan meydana gelen yazlık projenin inşaatı 2008 yılında başladı. Projenin teslim tarihi ise 2010.
Karyan Adabükü Evleri'nde alanları 157 metrekare olan ikiz sol dubleksler, alanları 153 metrekare olan ikiz sağ dubleksler, alanları 93 metrekare olan flat teras konutlar ve alanları 210 metrekare olan tripleks konutlar yer alıyor.

Fiyatların 350 bin TL ile 632 bin TL arasında değiştiği Karyan Adabükü Evleri, 15 bin 500 metrekare arsa alanına, 8 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Projenin sosyal alanları içinde 220 metrekare yüzme havuzu, cafe, market, çocuk bahçesi ve otoparklar mevcut.

Karyan Adabükü Evleri'nde 24 adet konutun satışı devam ediyor. Bodrum'a 25 kilometre mesafede yer alan proje, Havaalanı'na 19, Güvercinlik'e ise 6 kilometre uzaklıkta.

www.islandcoveresidences.com
 0 506 627 47 74

Ecotee- Didim Akbük
Fiyatı: 110.000 TL- 220.000 TL

Balıkçılık için adeta bir cennet olan Akbük, hafta sonu olta balıkçılığı için de son derece uygun olması ile dikkat çeken tatil bölgelerinden.

Re/Max Smart gayrimenkul danışmanı  Kenan Uluergüven tarafından satış ve pazarlaması yapılan inşaat projesi Ecotee de Didim Akbük'te yükselecek olan projelerden.

20 blokta 80 konuttan meydana gelecek olan projenin 8 ila 18 ay arasında teslim edilmesi planlanıyor. Alanları 80 ile 145 metrekare olan konutlar tek katlı ve dubleks olarak inşa edilecek.

Toplam arsa alanı 15 bin, toplam inşaat alanı ise 5 bin 992 metrekare olan projede fiyatlar 110 bin TL ile 220 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Projenin sosyal alanlarında açık yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Denize 2 kilometre uzaklıkta olan evler, bölgeye uygun süs bitkileri ve ağaçlarla süslenecek. Ekolojik yaşamın başladığı nokta anlamına gelen  Ecotte projesi;  sitede yer alacak olan rüzgar enerjisi jeneratörleri ve güneş enerjisi ile kendi enerjisini kendisi üretebilecek.

Ecotte, özellikle son aylarda karşımıza sıklıkla çıkan ekolojik site ve  ekolojik konut döneminin başladığı öncü bir proje olma özelliği taşıyor.  Pencereler gün ışığından maksimum yararlanılmasına göre dizayn edildi. Dekorasyonda kullanılan malzemelerin, boya vb maddelerin insan sağlığına uygun olmasına, ısı yalıtımına, suların arındırılmasına, atıkların öğütülmesine gibi pek çok çevreci uygulamayı bünyesinde barındırıyor.

Bodrum Havalimanına  50, Bodrum merkezine 80,   İzmir  Havalimanına 170 ve Didim merkezine 15 kilometre mesafede yer alıyor.
0212 259 50 00

Troia River- Çanakkale Sarıçay- Mim İnşaat
Fiyatı: 25.000 TL- 104.000 TL

Troia River, Homeros’un İlyada destanının 21. bölümünden esinlenerek gerçekleştirildi. Çanakkale Sarıçay, Cuma pazarı mevkiinde inşa edilen Troia River projesinin temeli Ağustos ayında atılacak. Projenin inşaatı 2011 yılının Mayıs ayında tamamlanacak. Beş katlı binalardan oluşan projede ilk etabın ilk bloğu satışta.

Troia River toplam bin 200 metrekarelik bir alana kuruluyor. Projenin toplam inşaat alanı ise iki bin 900 metrekare. İlk etaptaki toplam konut sayısının 54 olduğu Troia River’da konutların alanları 34 ile 100 metrekare arasında değişiyor. En ucuz konut 25 bin TL’ye, en pahalı konut ise 104 bin TL’ye satılıyor.

Şimdiye kadar 20 adet konut satışının yapıldığı Troia River’da istenilen minimum peşinat yüzde 25, en düşük taksit ise 210 TL. Metrekare ortalama satış fiyatı 950 TL olarak belirlendi.

Aşil’in Truvalı kanlarıyla kızıla boyadığı Skamandros Nehri, hiddetlenerek yatağından taşmış, Aşil’i kovalamaya başlamış, azgın dalgalarıyla Aşil’in kalkanına var gücüyle vurmaya başlamıştır. Korkuya kapılan Aşil, Zeus’a, ölümünün bu şekilde olmaması için yalvarmış ve Hephaistos ırmağın karşısına geçerek alevleriyle azgın dalgaları durdurmuştur.

Mimar Fatma Eren, İlyada destanından aldığı ilhamla Troia River projesini ortaya koydu, ırmağın dalgalarını, gözlerini, martıları  imgeledi. Özgün ve farklı mimari konseptle oluşturulan proje giydirme cam cepheleri ve her kıvrımında bir anlam, bir öykü barındıran dış cephesiyle Türkiye ‘ de gerçekleştirilen öykü ile tasarlanmış ilk projelerden olma özelliğini taşıyor.

0 286 217 0330
www.troiariver.com

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön