29 / 03 / 2024

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu!

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu!

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.



Fonksiyonelliği kaliteyle harmanlayan bahçe mobilyaları markası L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Ödüllü ve estetik bahçe mobilyalarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.


Yemek, oyun, rahatlama, dinlenme, konukları eğlendirme gibi her türlü aktiviteyi göz önünde bulundurarak sade ve şık tasarımlara imza atan Belçikalı Oasiq, Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica distribütörlüğünde Türk pazarına girdi. İşlevselliğin yanı sıra dış mekan yaşam deneyimlerini zenginleştirme hedefiyle hareket eden Oasiq, hayal edilen sadelikte ve şıklıkta mobilyalar yaratarak kullanıcıları tutkulu ve eşsiz tasarımlarla buluşturuyor.


İdeallerinin peşinde koşan ünlü tasarımcılarla çalışan Oasiq, çok fazla bakıma ihtiyaç duymayan konforlu bahçe mobilyalarını doğadan aldığı ilhamla tasarlıyor. Ödüllü tasarımcı Mark Gabbertas’ın tasarımı COCO Sandalye ile The Furniture Makers‘ Company tarafından verilen Design Guild Mark 2015 Ödülü’nün de sahibi olan Oasiq, L’unica kalitesi ve çatısı altında Türk kullanıcılarla buluşuyor.


Sandalye, yemek masası, bar masası, sehpa, koltuk, oturma grubu, şezlong gibi pek çok farklı kategoride ilgi çekici tasarımlara sahip Oasiq bahçe mobilyaları, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden temin edilebiliyor.


Geri Dön