26 / 04 / 2024

Lusso, cam butonyer çeşitleri ile lüksü asansörlere taşıyor

Lusso, cam butonyer çeşitleri ile lüksü asansörlere taşıyor

Ürün tasarımları ve teknolojik alt yapısı ile asansör kat, kabin butonu ve butonyeri sektöründe bir numara olan Ametal Asansör, cam kat butonyeri modelleri ile de standartları yukarıya taşıyor



Katma değeri yüksek ürünlerle fark yaratmak isteyen firma, ayrıca kendisine ait markalarla da adından söz ettiriyor. Ametal Asansör, cam butonyer alanında iddiasını ise LUSSO markası ile ortaya koyuyor. LUSSO, cam butonyer çeşitleri ile lüks kavramını asansörlere taşıyor. Hayal gücünün sınırlarını sonuna kadar kullanarak yarattığı cam modeller ile hayat konforuna estetik katıyor. 

LUSSOda tasarım ve ürün kalitesi bir arada

LUSSO tasarım kalitesini olduğu kadar ürün kalitesini de ön planda tutuyor. Bu nedenle Alman SCHOTT AG firmasının kırılmaz cam ürünlerini tercih eden marka, maksimum dayanıklılık ve güvenlik sağlıyor. LUSSO cam butonyerlerde dikkat çeken bir diğer özellik de renk çeşitliliği Siyah, gri, beyaz ve kahverengi camlar tasarımlara renk katıyor. Öte yandan standart ürünlerin yanı sıra özel tasarım ürünler de yapılabiliyor.

Asansör dünyasında teknolojinin yeni yüzü: iP600

Tasarım portföyünü sürekli geliştiren LUSSO, yeni ürünü iP600 ile butonyer anlayışını değiştiriyor. Tasarımındaki incelik ve çok özel ölçüler ile estetiği yeniden tanımlıyor. Dokunmatik çağrı butonu ve aparata gerek duymadan tek kart ile cam panel arkasından işlem görme özelliği iP600ü diğerlerinden ayırıyor. Üstün teknolojisi sayesinde elinizde eldiven varken bile komut alabiliyor. Öte yandan deprem, yangın ve servis dışı sembolleri ile olası tehlikelerde ya da herhangi bir aksaklıkta kullanıcıları uyarıyor.

Her tasarım bir sanat eseri

Hayal gücü, ileri teknoloji ve kusursuz işçilik Hepsi LUSSOda kaliteli ve değerli materyallerle asansör dünyasında buton ve butonyerleri sanat eserlerine dönüştürmek için buluşuyor. LUSSOnun sıra dışı tasarımları, herkesi sanatın ve teknolojinin büyüleyici dünyasına çağırıyor.


Geri Dön