24 / 04 / 2024

Lütfi Elvan: 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptık!

Lütfi Elvan: 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Köse ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'de son 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını vurguladı.




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan , çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Köse ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu söyledi.


Elvan, Türkiye'de son 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Geçmiş hükumetler döneminde köylerde muhtarlar bize '3-4 torba çimento verin yeter' diyorlardı. Şimdi köylere gidiyoruz 'yayla yollarımızı da yapın' isteği ile karşılaşıyoruz. Dolayısıyla biz, bugüne kadar hemen hemen her alanda önemli yatırımlar yaptık, önemli reformlar gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.


Elvan, konuşmasının ardından beraberindeki Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ve Belediye Başkanı Şerif Aygün ile Salyazı beldesinde bulunan Köse Havaalanı'na geçerek incelemelerde bulundu.


Havaalanı ile ilgili etüt çalışması yaptıracağını ifade eden Elvan, daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt'a hareket etti.



AA


Geri Dön