23 / 04 / 2024

LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılacak!

LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılacak!

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılıyor. Proje 75 milyon dolarlık yatırımla hizmete girecek.



MYC Partners'in 75 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve dünyaca ünlü otel zincirlerinden LUX* tarafından işletilecek olan LUX* Bodrum Resort& Residences'te, 85 otel odası, 19 residence ve 1 adet beach villa var. Adabtiku ildeki projelerinin dünya İkincisi olduğunu anımsatan MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, söz konusu projenin birçok grubun dikkatini çektiğini, taliplilerinin arasında ABD Başkanı Donald Trump'ın da olduğunu söyledi. 


Farklı bir deneyim 

Söylemlerinden dolayı Trump ile ortaklığı düşünmediklerini aktaran Akdoğan, işletme için LUX*'ta karar kıldıklarını dile getirdi. İstanbul'da yapılan tanıtım toplantısında konuşan Murat Akdoğan, zor bir dönemden geçen Türkiye'nin geleceğine inandıklarını ve yatırıma devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Bu yatırım ülke ekonomisine ve Türkiye'ye duyduğumuz güvenin bir göstergesi. 

Bodrum'un turizm için yarattığı değer ve lokasyon avantajını göz önüne aldığımızda, ne kadar doğru bir yatırım yapmış olduğumuzu daha iyi anlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu proje sayesinde turizm sektörünün canlanma sürecine biz de katkıda bulunmak istiyoruz." Dünyanın prestijli ödüllerinden A'Design Avards gümüş ödülüne sahip olan LUX* Bodrum, birçok farklı çeşit bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş doğal güzellikleri ve Bodrum'un iyi kumsallardan olan Rouge'u ile farklı bir deneyim sunacak.



Posta Bodrum


Geri Dön