29 / 03 / 2024

LUX Bodrum Resort Residences tatilcilerin yeni gözdesi!

LUX Bodrum Resort Residences tatilcilerin yeni gözdesi!

Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan LUX Bodrum Resort & Residences, özel bir deneyim yaşamayı hayal eden tatilcilerin yeni gözdesi.



Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip ili Muğla'daki sahillerde ve turistik tesislerde, okulların tatile girmesiyle hareketlilik başladı. Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan, dünyanın en prestijli ödüllerinden A’Design Awards Gümüş ödülüne sahip olan LUX Bodrum Resort & Residences da tatilcilerin yeni durağı oldu.


Geçen yıl turizm sektöründe yaşanan durgunluğun ardından özellikle iç turizmde büyük bir artış beklenirken, yapılan yatırımlarla dış turizmde de gözle görülür bir artış olması bekleniyor.


MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen olan LUX Bodrum Resort & Residences’ın Türkiye turizmine katkı sağlaması öngörülüyor.


Yatırımcı ve MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, “Türk vatandaşı olarak, böyle bir yatırımı hayata geçirmek ülkeme karşı vazifemdi. Gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. LUX* Bodrum Resort & Residences, 270 yatak kapasitesiyle sektöre ve bulunduğu bölgeye büyük bir katkı sağlayacak. Ülkemize kazandıracak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.


MYC Partners yatırımıyla hayata geçen LUX Bodrum Resort & Residences dünyaca ünlü profesyonel otel zinciri olan ve 2016’da dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX Resort & Hotels tarafından işletilecek.


İçerisinde 91 otel odası, 72 residence ve beach villa ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılan, 50 bin metrekaresi sadece bitki peyzajına ayrılan LUX Bodrum Resort & Residences’da toplam 3 bin metrekarelik lavanta bahçesi, spa, açık hava sineması, iki alakart restoran, çocuk oyun parkı gibi birçok donatı ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.


650 metrelik beyaz kum plajı


Her noktasından denize girilebilen 650 metrelik beyaz kum plajıyla, masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla huzurlu bir tatil sunan LUX Bodrum Resort & Residences’da misafirlerin kendilerini daha hafif ve daha aydınlık hissetmesi için tüm seçenekler bir araya geliyor.


LUX Bodrum Resort & Residences’un spa ve wellnes hizmeti veren markası LUX Me, stres atmak için keyifli bir kaçamak imkanı sunuyor.



Şef Barış Torcu’nun orijinal LUX mutfağını kendi zevkine göre yorumladığı, İtalyan mutfağından seçkin lezzetler sunan Stella Restaurant ve Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini barındıran Beach Rouge Restaurant da misafirlerin damak tatlarına hitap edecek.


Havaalanına 13 dakikalık yakın lokasyonuyla ulaşım konusunda büyük bir ayrıcalığa sahip olan LUX* Bodrum Resort & Residences, deniz transfer teknesi hizmetiyle de belli noktalara hızlı ulaşmanızı sağlıyor.


LUX Bodrum Resort & Residences, indirim ayrıcalıkları ve avantajlı alternatiflerden oluşan tatil seçenekleriyle de unutulmaz bir deneyimin kapılarını aralıyor.



Geri Dön