16 / 04 / 2024

Luxera Residence Güneşli'de 450 bin TL'ye!

Luxera Residence Güneşli'de 450 bin TL'ye!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Proje: Luxera Residence

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunmaktadır. Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer almaktadır.



Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından Mahmutbey’de hayata geçirilecek Luxera  Residence, huzur arayan ailelerin ve iş dünyasının her türlü beklentisine cevap verecek şekilde tasarlandı.  


Luxera  Residence, Mahmutbey’de Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanı başında  yer almaktadır. Bulunduğu nokta olarak Alışveriş Merkezleri , Hastaneler , Üniversiterler,Özel ve Devlet Okullarına yakın lokasyonda bulunan Luxera  Residence ,ana arterlere olan yakınlığı ile de size içerde yaşattığı huzuru dışarıda da aratmayacak. 


CNR fuar alanına 6 km , Atatürk Havalimanına  6 km mesafede yer alan ayrıca şehir içinde kalan , Ticari Mekanları ile de alışveriş imkanını ayağınıza kadar getiren Luxera  Residence doğru lokasyonuyla da iş hayatınızı cazip hale getiriyor.  


Luxera  Residence projesi toplam 2100 m2 lik bir alan üzerine yapılmıştır.En son yapı teknolojileri ve modern mimari özelliklerinin kullanıldığı proje tek blok 68 residence-5 ayrı tipte  daire seçeneği ile birlikte inşa edilmiştir.


Konut sayısının az olması komşuluk ilişkilerini ve sıcak bir ortamın tesisini doğal olarak hazırlamıştır  Luxera Residence  projesinin tamamı hertürlü bilişim alt yapısı hazırlanarak teslim edilecektir.

Luxera Residence, Güneşli  bölgesinde kısa zamanda en çok değer kazanacak projelerden biri olarak da ön plana çıkıyor.Luxera Residence, size otel rahatlığında Residence imkânı sunuyor. 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmeti, spor alanları, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, bay – bayan saunası , fitnes salonu ,yürüyüş  parkuru  ve her türlü keyifli sohbetlerinizi yapabileceğiniz cafe’leri  ile konforlu ve güvenli bir yaşam kompleksi.


Daire içlerinde  interkom sistemi,merkezi ısıtma ve pay ölçerli doğalgaz sistemi,daire içini kapsayan kesintisiz enerji sistemi, klima , ankastre ,renkli ısıcamlı pvc pencereler,uydu yayın sistemi,kapalı otoparkı ve butik Ticari mekanları  ile konforlu bir yaşam kompleksidir…


Luxera  Residence’de     115 ve 158 m2 2+1 ve dubleks ---   129,141,149 ve208  m2 3+1 ve dubleks----   169 --- 217 m2 4+1 ve dubleks  olmak üzere 5 farklı konut bulunmaktadır,projemiz deprem yönetmeliğine uygun  fore kazık temel yapısı, ses ve ısı  izolasyon alt yapısı gibi üstün inşaat kalitesi ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Tüm beklentilerinizi karşılayan Luxera   Residence’da Hayatınıza yeni değer katmak için  her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.


Luxera  Residence Güneşli’nin yeni yükselen değeri olarak şimdi den büyük ilgi görüyor. Toplam 68 daire ve 5 dükkan  şeklinde projelendirilen Luxera  Residence  ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara yeni olanaklar sunuyor.


Peşin başlangıç fiyatları 450 bin TL dir.  Luxera  Residence uygun kredi oranları,kendi bünyesinde vade farksız özel taksit imakanı  ve cazip fiyatları ile herkesi Residence sahibi olmaya davet ediyor.

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş  bugüne kadar yüzlerce konutu hayata geçirmiştir. Bundan sonrada birçok projeyi planlamaktadır.

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş olarak  kurulduğumuz günden bugüne şunu kendimize misyon edindik;Sağlam  ve modern konutlar inşa etmek müşterilerimize sonsuz güven sağlamak. Bunu da başarılı  bir şekilde yapmaktayız çünkü biz; zamanı üreterek tüketiyoruz.


Mahmutbey bölgesine gelecek olursak, neden bu bölgeye ve bu projeye insanlar çok fazla ilgi gösteriyorlar.

Bunu şöyle açıklayabiliriz; Bölgenin atmosferik olarak havadar ve metropolün gürültüsünden uzak olması,otoyol bağlantılarıyla,metro ağlarıyla  bütün merkezlere yakın ve kolay ulaşımın bulunması,2017 yılı başlangıcı ile de metro Mecidiyeköy ve birçok  bölgeye bağlanacak olması,bölgede çarpık yerleşimin yerini modern yapılara bırakması,E5 ve E6 otobanlarına yakın olması,bu bölgenin Büyük Şehir Belediyesi tarafından yeni imar projesi ile konut projelerini değerlendirecek olması LUXERA RESİDENCE bunların başında gelmektedir).Kısaca bütün yollar  Luxera Residence’ye çıkıyor.


Yeni konutlarla beraber yeni alış veriş merkezi  inşaatlarının yapılacak olması bölgenin ihtiyacını karşılayacak eğitim tesislerinin bulunması,bölgede çok donanımlı özel ve devlet hastanelerinin olması,bölgede çarpık yapılaşmanın giderek yerini modern yapılara bırakması bölgeye yeni hastaneler ve üniversitelerin yapılacak olması gibi faktörler bölgeyi  cazip hale getiriyor.

Özellikle Luxera  Residence projesinin Bölgede çok merkezi bir konuma sahip olmasından dolayı her geçen gün pirim yapmaktadır.Satışlarımız projemizin hafriyatının  alınmaya başlaması ile hızlı bir şekilde başlamıştır.


Burada yapılanları kıyaslama fırsatını yerinde yaşayarak cazip fiyat ve kredi seçeneklerini yerinde görerek karar verme imkanını yakalayın.

Kısacası yatırımınız gayrimenkule ise LUXERA  RESİDENCE’e uğramadan karar vermeyiniz…


www.luxeraresidence.com

www.luxera.com.tr


projeye sor



Geri Dön