25 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana ve ÇÜZDER işbirliği yapıyor!

M1 Merkez Adana ve ÇÜZDER işbirliği yapıyor!

Eğitime ve çocuk gelişimine katkı sağlayan birçok etkinliğe ev sahipliği yapan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, Çukurova üstün Zekalılar Derneği (ÇÜZDER) ile deha çocukları keşfetmek üzere özel bir atölye çalışması organize etti.



M1 Merkez  Adana  Alışveriş Merkezi’nde ÇÜZDER ile düzenlenen Deha Çocuk Keşif Programı kapsamındaki atölye çalışmaları 27 Temmuz 2014 tarihine kadar sürecek.

Deha çocukların keşfedilmesi amacıyla düzenlenen atölye çalışmalarının ilk günü “matematiksel algı” ile başlayacak ve “çiz yap anlat”, “görsel algı”, “dikkat geliştirme”, “labirent”, “düşünme becerileri”, “sudoku”, “üretkenlik”, “strateji geliştirme” ve “sözel beceriler”den oluşacak. ÇÜZDER uzmanları bu atölye çalışmaları ile deha çocukları keşfedecek.

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz “Deha çocuklarımızı keşfetmek ve onları doğru yönlendirmek üzere ÇÜZDER işbirliği ile yaptığımız etkinlik on gün sürecek. Böylesine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan son derece memnunuz. M1 Merkez Adana eğitime ve geleceğe katkıda bulunacak bu tür organizasyonlarla Hayatın Merkezi olmaya devam edecektir” diyor. 



Geri Dön