26 / 04 / 2024

MACFit Dünyası Optimum'da Açılıyor!

MACFit Dünyası Optimum'da Açılıyor!

Bölgedeki Kaliteli ve hesaplı alışverişin öncüsü olmanın yanı sıra sosyal, Kültürel ve sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet, ziyaretçilerini "MACFit Dünyası" ile buluşturmaya hazırlanıyor.



1 Eylül Pazartesi Açılıyor 2007 yılından bu yana hizmet veren Mars Athletic Club'ların yeni Konsepti olan MACFit, 1 Eylül Pazartesi günü  Adana  Opimum 'da açılacak MAC'ın yarattığı spor Kulübü Kültürünü devam ettirmeyi amaçlayan MACFit, üyelerinin hayatına sporla birliKte sağlıK, Keyif ve mutluluK Katıyor. Uygun fiyatlarla ulaşılabileceK spor imKanı sunan MACFit, açılış öncesinde AV M giriş KatındaKi ön satış standı Kurdu. 


MACFit Adana Optimum'da Neler Var? 


MACFit, bilinçli ve niteliKli spor yapmaK isteyenlere Optimum'da Keyifli ve rahat bir ortam sunuyor. Bir Kaç daKiKadan Kısa süren "online üyeliK" sisteminin bulunduğu MACFit, Life Fitness ve Le Mond marKalı eKipmanların yanı sıra çoK amaçlı grup egzersiz stüdyosu ile tüm beKlentilere cevap veriyor. Cycling stüdyosu, TRX Cage alanı, her gün ücretsiz sunulan Kardiyo egzersizleri, Kuvvet ve esneKliğe yöneliK çeşitli grup derslerinin yer alacağı MACFit, duşları, eşya dolapları ve Kaliteli müziK sisteminin yanı sıra spor içeriKli eğlenceli aKtiviteler ve yarışmalarla sporu daha Keyifli hale getiriyor. 


Adana Ekspres


Geri Dön