26 / 04 / 2024

Maçka Brasserie Nişantaşı'nda açıldı

Maçka Brasserie Nişantaşı'nda açıldı

Uzakdoğu sentezli klasik Fransız tatlarından oluşan mönüsüyle Maçka Brasserie, Nişantaşı'nda açıldı



Türkiye'de ilk kez uygulanan Uzakdoğu sentezli klasik Fransız tatlarından oluşan mönüsüyle "Maçka Brasserie", masalsı bir lezzet deneyiminin keyfini sürmek Nişantaşı'nda açıldı.

Eşsiz doğa güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Port Sedef'in ortaklarından ve işletmecisi, sektörün deneyimli ismi Muhittin Ülkü tarafından, İstanbul'un eğlence ve lezzet başkenti Nişantaşı'nda açılan Maçka Brasserie, şehrin merkezinde sunduğu özgün, huzurlu ve keyifli atmosferini mönüsünde yer alan birbirinden lezzetli tatlarla birleştirerek konuklarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

İstanbul'un tüm renklerini, enerjisini, keyfini içinde barındıran Nişantaşı'na yepyeni bir soluk getiren Maçka Brasserie, şefi Hakkı Alkan'ın öncülüğünde hazırlanan mönüsünde, Fransız mutfağıyla, eşsiz baharatlarla zenginleştirilmiş Asya mutfağını ustaca bir ahenkle birleştirerek, ilginç bir o kadarda cezp edici tatlara ev sahipliği yapıyor. 
 
Türkiye'de ilk kez Fransız ve Asya mutfağının karışımından oluşan mönü, öğlen ve akşam saatlerinde sunduğu farklı mönülerle günün her saatinde konuklarına eşlik etmeyi hedefliyor. Öğle saatlerinde iş ve alışveriş temposuna eşlik edebilecek hafif ama seçkin alternatifler; akşam yemeği için sürprizli, zengin şarap seçenekleri ile birbirinden farklı lezzetler... İster yoğun iş temposuna ister alışveriş koşuşturmacasına verilen kısa bir mola, ister uzun sohbetlerle renklenen keyifli bir akşam yemeği... Zengin şarap seçenekleri eşliğinde birbirinden farklı lezzetler Maçka Brasserie'nin mönüsündeki yerlerini aldılar.


Geri Dön