23 / 04 / 2024

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.




28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından Otel olarak hizmete girecek. 

Trabzon'un en önemli Turizm ilçesi olan Maçka'da yatak kapasitesinin artırılması anlamında önemli bir yatırım olacak olan binanın ilçeye tekrar kazandırılması anlamında da önemli bir adım atılacak. Vatandaşlar yapılacak yatırımla ilgili memnuniyetlerini dile getirirken, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, " Biz İlçemiz için ne gerekiyorsa yapmaktan kaçınmayız. 

Sümela Manastırı'nın restorasyonun tamamlanmasının ardından ilçemizde turist patlaması gerçekleşecek. Bu yüzden de mevcut otellerimizi iyileştirerek, yatak sayımızı artıracağız. Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel olarak ilçemizde hizmet verecek. Öğretmen evi ile ilgilide gerekli çalışmaları gerçekleştiririz. Fakat şu anda çoğu öğretmenimiz ilçemizde değil Trabzon'da oturmakta. İlerleyen yıllarda öğretmenlerimizi ilçemizde tutarak gerekli yatırımları da gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı. 


Maçka Haber Gazetesi


Geri Dön