20 / 04 / 2024

Maçka Residences'ta satılık evler 18 milyon dolara!

Maçka Residences'ta satılık evler 18 milyon dolara!

Maçka Residences'ta satılık evler 1 milyon 500 bin dolardan başlayarak 18 milyon dolara kadar yükseliyor. Yapımına Nisan 2010'da başlanan projenin 2012'nin yazında teslim edilmesi planlanıyor



1) Projenin adı:
Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa

2) Yapımcı şirket:
ASTAşž Gayrimenkul ve Turizm Yatırım A.şž.

3) Projenin lokasyonu:
İstanbul"un en köklü semtlerinden biri olan   Maçka ve Nişantaşı"nda, Adalar, Boğaziçi ve tarihi yarımada manzarasına hakim lokasyonda yer almaktadır

4) Toplam arsa alanı:
7300 m2

5) Toplam inşaat alanı:
60.000 m2 (yer üstü 25.000 m2, yer altı 35.000m2)

6) İnşaata ne zaman başlandı:
Nisan 2010

7) Ne zaman bitirilecek:
 Yaz 2012

8) Konut sayısı:
10 değişik daire tipinde 170 rezidans

9) En düşük ve en yüksek metrekareler ve tipleri:
135-141-202-232-435-500 metrekareden başlayan   1+1, 2+1, 3+1,4+1   ve penthouse"lara uzanan büyük bir çoğunluğu balkon veya teraslı 10 değişik daire

10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı:
1.500.000.-usd ile 18.000.000.-usd arasında

11) şžimdiye kadar satılan konut sayısı:
Projenin % 80"inin satışı gerçekleştirildi

12) İstenilen minimum peşinat:
Yüzde 20

13) Metrekare ortalama satış fiyatı:
Metrekare fiyatları 10.000 ile 18.000 bin USD arasındadır

14) Projenin özellikleri:
Proje, İstanbul"un en köklü semtlerinden biri olan   Maçka ve Nişantaşı"nda, Adalar, Boğaziçi ve tarihi yarımada manzarasına hakim lokasyonda yer almaktadır. Yüzyıllar boyunca Maçka, Sultanlar, Paşalar ve elit insanların yaşadığı bir bölge oldu. şžimdi ise bu özelliğinin yanı sıra, yeni açılan restoranları, kafeleri, barları, dünyaca ünlü marka mağazaları ve sanat galerileri sayesinde yaşamın tam da içinde yer alıyor. œMaçka Residences Interior Design by Armani/Casa bölgenin ruhunu saygıyla yansıtırken, kimliğinin de simgesi olacak.

 œMaçka Residences Interior Design by Armani/Casa   7.300 m2 üzerinde yer alan çok özel tasarımlı   üç bloktan oluşmaktadır. İki açık ve bir kapalı havuz, en ileri teknoloji ile donatılmış 5000 m2 lik   spa, fitness, hamam ve güzellik salonlarının yanı sıra modacıların tasarım stüdyoları gibi bir çok özel mekan da yer alacak. Projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek özel mekanlar yer alıyor. Ayrıca şehrin kalbinde, muhteşem manzarayla bölgedeki yeşil dokunun birleştiği lokasyondaki tüm rezidanslarda, zeminden tavana kadar uzanan, geniş cam cepheler yer alıyor. Ayrıca, her üç blokta da enerji tasarrufu sağlayan ve hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemleri bulunuyor. Mutfaktan parkeye, vitrifiyeden armatüre, tekstilden mobilyaya tüm detaylar Armani/Casa tasarımı olarak planlanıyor.

100 yılı aşan tecrübesi ile Kempinski S.A. œMaçka Residences Interior Design by Armani/Casanın işletmesini üstleniyor. Yıldızlarla ölçülemeyecek mükemmellikte   servis   ve ilgi   7 gün 24 saat Maçka sakinlerine sunulacak. Sunulacak hizmetler arasında; otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin, tekne gibi araçlar ile ulaşım ve transferleri sağlayacak konsiyerj, valet parking, oda temizliği, kahvaltı servisi, Business Center, çamaşır yıkama ve kuru temizleme, saatli aşçı ve garson, saatlik bahçıvan ve çiçek bakımı, ev içi teknik bakım ve onarım desteği, IT destek ve parti-davet organizasyonu bulunacak.
Dünyanın en iyi Spa&Fitness işleme markası tarafından işletilecek Yaklaşık 5000 m2 üzerine kurulu Spa ve Fitness alanı; 2 açık, 1 kapalı havuz, tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları, dünyadaki en iyi standartlarda ve yüksek teknolojiyle donatılmış iddialı fitness merkezi Luxury Fitness Maçka, Uzakdoğu esintileriyle tasarlanmış SPA, steam bath, hamamlar, saunalar ve güzellik merkezinin yanı sıra projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek mağazalar,özel mekanlar, dünya ve Akdeniz mutfaklarından özel tadlar sunan restaurant, bar ve cafe bulunacak.

œMaçka Residences Interior Design by Armani/Casa seçici ve niş müşteri kitlesini hedeflerken, amaçlanan ise mükemmel hizmet ve kaliteli tasarımıyla dünyanın en prestijli rezidans projelerinden biri olarak ortaya çıkmak. Geniş boyutlu daireleri, sayısız katma değerli hizmetleri ve kusursuz lokasyonuyla œMaçka Residences Interior Design by Armani/Casa sadece ayrıcalıklı bir yaşam stili tecrübesi sunmakla kalmıyor ayrıca, bu daireleri satın alacaklara çarpıcı manzarasıyla, alışveriş, restoran, eğlence ve şehrin iş hayatına yakın olma özelliğini de sunuyor.

15) Kaç katlı kaç bloktan oluşuyor
14, 13 ve 12 kattan  oluşan  7.300 metrekare üzerinde üç blok

16) Mimarı
Mimari Proje: Sinan Kafadar “ Metex Design Group,
Cephe Konsept Tasarım: Tunca Mimarlık & Mixity Design, Londra
Proje Yönetim, Danışmanlık, Statik, Mekanik, Elektirik Mühendisliği: Arup Türkiye

www.mackaresidences.com

212 215 29 29


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön