23 / 04 / 2024

Macunköy sakinlerine 3. etap müjdesi!

Macunköy sakinlerine 3. etap müjdesi!

Yenimahalle Belediye başkan adayı ve de mevcut Başkan Fethi Yaşar, Yenimahalle Macunköv Mahallesi' nde bulunan bir gecekondu bölgesini ziyaret ederek, vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.



Yenimahalle Belediyesi'nin girişimleriyle hızlı bir dönüşüm geçiren Macunköy'de 1. ve 2. etabın ardından 3. etap kentsel dönüşümün başlayacağını belirten Yaşar, "Ne kadar zor şartlar altında yaşadığınızı biliyorum. Sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya ve sizi mutlu edecek hizmetler yapmaya gayret ediyorum. Bu amaçla Macunköy, Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy bölgelerimizde, halklarımıza çağdaş konutlar kazandırmak için kolları sıvadık. Macunköy'de 1. etabı tamamladık, 2. etap ise bitmek üzere. Şimdi 3. etabın projelerini hazırladık. Sizleri sağlıklı konutlara kavuşturacağız." dedi. 


Gecekonduları davullarla, zurnalarla yıkacaklarını söyleyen Yaşar, hak sahiplerini yıllarca oturdukları bölgelerde ev sahibi yapacaklarını kaydetti. 5 yılda verdiği bütün sözleri yerine getirerek halkın karşısına başı dik çıktığını ifade eden Yaşar, "Şimdi de 3. Etap için Fethi Yaşar sözü veriyorum. Bölgeye ayrıca okul, cami ve sağlık ocağı da kazandıracağız." diye konuştu. 


Konuşmasıyla gecekondu sakinlerinden büyük alkış alan Yaşar'a, vatandaşlar da "Senin insanlığın övmekle bitmez. Namın, şanın sınırları aştı" diyerek destek verdi. Ziyaretin ardından bölgeye yapılacak park alanı inşaatını gezen Yaşar, çevredeki binalardan kendisine el sallayan vatandaşları selamlamayı da unutmadı. 


Ankara İlke Gazetesi


Geri Dön