24 / 04 / 2024

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.



Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey)  ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.


Alanında önce ulusal ve uluslararası firmaların ve bireysel girişimcilerin katılımıyla gerçekleşen her iki fuarda sektörle ilgili son teknolojiye sahip ürünler yer aldı.


Tünelcilik Derneği ile Türkiye Madenciler Derneği tarafından organize edilen fuarlara, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinden de ziyaretçi bekleniyor.


Türkiye'de son dönemde yaşanan maden kazaları sonrası güvenliğine daha fazla önem atfedilen madenciliğe ilişkin düzenlenen Mining Expo Turkey'de madenler, maden çıkarma, işleme, işletme, iş ve işletme güvenliği konularındaki firmalar ürünlerini sergiliyor.


Bu fuarda özel bir firmanın ürettiği ve madencilerin taşıdığı lambaların içene yerleştirilen sensörler sayesinde onların yerinin çok rahat bir şekilde tespit edilebildiği sistem dikkati çekiyor.


Ayrıca fuarda insan gücüne ihtiyaç duymadan madenden kömür çıkarabilecek cihazlar da sergileniyor.


"Sadece tünel kazma ve yeraltı inşaatı alanına yönelik benzersiz bir fuar" olma özelliği taşıyan Tunnel Expo Turkey'de ise yüksek kalite arayan ve alanında uzman profesyoneller ve şirketler yer alıyor. Fuarda tünel kazmada kullanılan son teknoloji ürünü sistemler tanıtılıyor.


Ulusal ve uluslararası 140 katılımcının bulunduğu fuarlar 29 Ağustos'a kadar açık kalacak.


Geri Dön