26 / 04 / 2024

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.



Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken,  Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. 

2015’ün ilk çeyreğinde 6 yeni şube açan Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek. Ayrıca yurtdışında da şube sayısını 14’den 19’a çıkararak, uluslararası markalaşmasına da devam edecek.


Sabiha Gökcen Havalimanı’nda yeni şube açtı.

Türkiye’de dondurma kültürünü, sokak dondurmacılığından cafe kültürüne taşıyan Mado, geçtiğimiz ay Sabiha Gökcen havalimanında da bir şube açtı. Sıcak köşesi olan bu yeni Mado İç hatlar terminalinde hizmet veriyor.


Taksim’de Üçüncü Mado, Tünel’de açıldı.

Hem yerli hem de yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği Beyoğlu Tünel Mado iki ay önce açıldı. Tünel Mado, paket servisi, küçük terası ve geniş salonuyla 300 m2’lik alanda hizmet veriyor. Tünel Mado’da “Sıcak Köşe” diye tabir edilen fırını da bulunuyor. Bu sayede özellikle  sabah saatlerinde sıcak sıcak servis edilen unlu mamül çeşitlerini, keçi peynirli ünlü Maraş böreğini günün her saatinde fırından yeni çıkmış olarak bulabilirsiniz. Ayrıca Mado pastaları, salebi ve Mado’nun ünlü geleneksel dondurmalarını da Tünel Mado’nun keyifli bahçe terasında tadabilirsiniz. 


Mado’ya her kentte yoğun ilgi var!

Türkiye’nin her yerinde hizmet veren Mado Kafe’ler ayrıca; Sakarya Serpan Park AVM’de,  Yalova Star City AVM’de, Niğde Aksaray ve Diyarbakır CeylanPark AVM ‘de geçtiğimiz ay hizmete girdi.


2015 Yılında Yeni Açılan Şubelerle Mado Kafe 331 adet olacak!

Açılan yeni şubelerle, yurt genelindeki Mado kafe sayısı 286’a yükseldi. Bu yıl yeni açılacak 45 şubeyle 2015 yılında 331 şubeye çıkmayı hedefliyor. Geleneksel tatların Mado tatlarıyla buluştuğu Mado kafelerde, yeni lezzetleri tatma ayrıcalığını yaşayabilir, günün her saati keyifli anlar geçirebilirsiniz.



Geri Dön