24 / 04 / 2024

Magapol Urla'da termal tesis kuracak!

Magapol Urla'da termal tesis kuracak!

Urla İçmeler mevkii, yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. Bölgede 'Megapol Urla Evleri' projesini gerçekleştiren Megapol Group, aynı zamanda yeni termal kuyuları işletmeye almaya başladı.




Magapol Group, Urla'da yıllardır atıl durumda kalan 'İçmeler'in jeotermal potansiyelini yeni projelerle canlandırıyor Ege'nin en gözde turizm merkezi olan ancak uzun yıllar yatırım alamayan Urla içmeler yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. Bölgede 'Megapol Urla Evleri' projesini gerçekleştiren, Megapol Group, aynı zamanda yeni termal kuyuları işletmeye alıyor. 


Megapol Group Yönetim Kurulu Üyesi Elif Sağlamer, bölgenin termal potansiyelini değerlendirmek amacıyla alanda bir termal kuyu açtıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde ise bir kuyu daha açacakları müjdesini verdi. 


Bölgede termal suları arama ve işletme hakkını aldıklarını vurgulayan Sağlamer, termal potansiyelin yeni kuyularla artacağına ve İçmeler'in yeniden 'şifalı sularıyla' tanınan bir bölge olacağına vurgu yaptı. Sağlamer, "Termal suların kullanma hakkını aldık. 

Çıkan termal suyu Megapol Urla Evleri Projesi'ndeki termal tesislerde havuzlara enjekte edeceğiz" dedi. 


HaberTürk Egeli




Geri Dön