23 / 04 / 2024

Ayvalık'ta Hülya Avşar'a yakın evler değerinin üzerinde satılıyor!

 Ayvalık'ta Hülya Avşar'a yakın evler değerinin üzerinde satılıyor!

Ayvalık'ta Hülya Avşar'ın evine yakın olan villalar, değerinin çok üzerinde satılıyor. Emlakçılar; 'Hülya Avşar'a yakın tripleks villa' diyerek reklam yapıyor



Yaz aylarını Ayvalık'ta geçiren Hülya Avşar, Ege'nin tatil cennetinde ev fiyatlarını arttırdı... Sarımsaklı bölgesindeki villasını geçtiğimiz yıllarda satıp yerine yine bu bölgede bir villa alan Avşar Kızı, emlakçıların da 'reklam malzemesi' oldu. Ayvalık'ta birbiri ardına 'Hülya Avşar manzaralı villalar' satışa çıkmaya başladı! 


50 BİN TL FİYAT ARTTIRIYOR! 

İlanlarına "Hülya Avşar'a yakın tripleks" diyerek tanıtım yapan emlakçılar, bu sayede birçok ev sattıklarını söyledi. Normal değerinden 50 bin TL daha fazla fiyatla satışa sunulan Hülya Avşar manzaralı villalar, büyük rağbet görüyor. 22 ve 23 Mayıs 2012 tarihinde satışa sunulan iki villa da; bu rağbetin ne kadar fazla olduğunun kanıtı...


AYVALIK'IN TANITIM ELÇİSİ

Her fırsatta Ayvalık'tan övgüyle söz eden Hülya Avşar, bu sayede tatil cennetinin de tanıtım elçisi oldu. Bu nedenle geçtiğimiz yıllarda Avşar Kızı'nın adı da buradaki bir bulvara verildi.


AMAÇ, ÜNLÜ GÖRMEK!

Ayvalık'taki bir emlakçı; "Hülya Avşar'a yakın olan evler, değerinden 50 bin TL fazla ücrete satılıyor. Bu evi almak isteyenler; hem Hülya Hanım'ı hem de ona gelecek ünlü konukları yakından görmek istiyor" dedi.

Takvim


Geri Dön