19 / 04 / 2024

Ebru Gündeş, Bodrum Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı!

 Ebru Gündeş, Bodrum Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı!

Uçuran villa Uzun süredir Bodrum'da villa arayan Ebru Gündeş; istediği gibi bir evin reklamını gördü. Özel uçağına atlayan sanatçı, 1 milyon 200 bin euroluk villayı sadece yarım saat içerisinde alıp İstanbul'a döndü



Son dönemde yaptığı yatırımlar ve eşi Rıza Sarraf'ın kendisine aldığı pahalı hediyelerle gündemden düşmeyen Ebru Gündeş, yine evlendi! "Kızım Alara için tabii ki yatırım yapacağım" diyen ünlü sanatçının; bu seferki adresi Bodrum'du. 


Uzun süredir Ege'nin tatil cennetinde villa arayan Ebru Gündeş, hayalindeki evin reklamlarını görünce hemen harekete geçti. 


VİLLASI, KALE MANZARALI 


Eşinin kendisine tahsis ettiği özel uçağına atlayan güzel sanatçı, birkaç gün önce Bodrum'a gitti. Regnum Escana Evleri'ndeki villayı yakından gören Ebru Gündeş, hiç düşünmeden 1 milyon 200 bin euro ödedi. Alışverişini sadece yarım saat içerisinde tamamlayan ünlü şarkıcı, yine özel uçağıyla İstanbul'a döndü. 


ALMADIĞI BiR 'MARS' KALDI! 


İşadamı eşinin kendisine aldığı hediyelerin basında yer almasından rahatsız olan Ebru Gündeş, "Hesabını yaptık; Rıza bana Mars'ı da satın alacak" demişti. 


TATİL ADRESİ: BODRUM 


Gündeş ile Sarraf'ın yazı geçirecekleri Regnum Escana Evleri, Bodrum merkezde. Villalar, Bodrum Kalesi ve marina manzaralı. 


Aydın Hamza / TAKVİM


Geri Dön