20 / 04 / 2024

MOL'un şartı yerli olmak!

MOL'un şartı yerli olmak!

MOL İcra Kurulu Başkanı Özdemir, "MOL'e katılmanın şartı Türk markası olmak, Türkiye'de üretmek" dedi. İstanbul'da 78 tekstilcinin bir araya gelmesiyle oluşan MOL Mağazaları, düzenlenen defileyle krizde



İstanbul'da 78 tekstilcinin bir araya gelmesiyle oluşan MOL Mağazaları, düzenlenen defileyle krizde satış yollarını gösterdi.
İstanbul Fuar Merkezi'nde devam eden moda fuarında düzenlenen defilede, tekstilcilerin en iyi ürünleri küçük ve büyük mankenler tarafından sergilendi. MOL İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Wenice Kids'in Genel Müdürü Oktay Özdemir, defilede yaptığı konuşmada krizden korkmadan satış yaptıklarını belirterek, artık Türk modasının da zamanının geldiğini vurguladı.

"MOL'ÜN ŞARTI YERLİ OLMAK"

MOL'e katılmanın en önemli şartının Türkiye'de üretmek ve Türk markası olmak olduğunu vurgulayan Özdemir, üye işyerlerinin de dünya devlerine ihracat yapan çok kaliteli firmalar olduğuna dikkat çekti. Düzenlenen defilede, çocuk, erkek, bayan giyim kış ve ilkbahar ürünleri tanıtıldı. Defile öncesi ünlü sanatçı Eylem de mini bir konser vererek, katılımcılara güzel anlar yaşattı.

Yeni Şafak


Geri Dön