26 / 04 / 2024

MagicForm, Nişantaşı'nda ilk mağazasını açtı!

MagicForm, Nişantaşı'nda ilk mağazasını açtı!

58 yıldır Türkiye'de içgiyim markası olarak tanınan MagicForm, Nişantaşı'nda ilk mağazasını açtı



2 Haziran Çarşamba günü saat 19:00'da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün açılışını yaptığı ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin buluştuğu MagicForm mağazası, modanın kalbi Nişantaşı'nda benzersiz bir konsept ve büyüleyici iç  giyim şöleni ile misafirlerini karşıladı. 

Çetin Ercengiz tarafından kurulan iç giyim alanında  dünyada ve Türkiye'de ilklere imza atan Magicform, şimdi de kaliteli hizmet veren konsept mağazasını modanın kalbi Nişantaşı'nda sizlerin beğenisine sundu.

Açılışta konuşan MagicForm'un yeni nesil tasarımcısı Gamze Ercengiz Civelekoğlu; tasarımlarında her zaman kadının rahatlığını ön planda tutarak zarafeti ve şıklığı ilke edindiklerini ve Ar-Ge aşamasında dünya trendlerini takip ederken farklı ürün tasarımları ile dünya patentlerine sahip birçok buluşa sahip olduklarını açıkladı.

Dantelleri, broderleri, satenleri ve diğer tüm materyalleri  büyük bir özen ve titizlikle Avrupa'dan temin ettiklerini; ürün yelpazelerinin  her yaştan kadına hitap ettiğini vurgulayarak elegant, spor, yeni anne, günlük, gelinlik, genç kız ve ilk sütyenim  gibi seriler ile kadınların yaşamlarına çözüm ortağı olduklarını sözlerine ekledi. 

MagicForm mağazasında ayrıca; gecelikler, pijamalar, dikişsiz külotlar, özel tasarım gerçek deri köseleli terlikler, gelinler için çeyiz takımlarının yanı sıra özellikle modacıların tercihi olan gelinlik büstiyerlerini de bulmak mümkün.

Eğitimli satış elemanlarının desteğiyle doğru bedenli ürün almanız ve seçimlerinizi size kolaylaştırmalarının yanı sıra, hayat tarzınızın gereksinimlerine göre ihtiyacınız olan tüm ürünleri MagicForm kalitesiyle bulabileceksiniz.

Yıllık üretim kapasitesi 400.000 adet civarı  olan ve sadece kendi markasının üretimini yapan MagicForm; Türkiye dışında Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri'nde de satılıyor. MagicForm yetkilileri, bundan sonraki hedefleri arasında yurtiçi ve yurtdışında konsept mağazalar açmanın yanı sıra franchise vermek olduğunu açıkladı.

Uluslararası  ödüllü iç mimar  tarafından tasarlanan  Nişantaşı MagicForm mağazası, 300m2 alana yayılmış 3 kattan oluşan mağazası ile, perakende sektörüne yepyeni bir soluk getirdi.

Açılışa özel mağazanın pembe dekorasyonuyla uyumlu Kayra'nın yeni köpüklü şarabı ‘'Cameo Rose'' davetlilere ikram edildi.


Geri Dön