23 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe projesinde 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mahal Sancaktepe projesinde 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe

Denge Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde konumlandırılıyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.



Denge Yapı imzasıyla hayata geçirilen  Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde konumlandırılıyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1  daire seçenekleri yer alıyor.


Mahal Sancaktepe projesinin sosyal olanakları arasında;  çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz yer alıyor. 


Mahal Sancaktepe;  Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede konumlandırılıyor.



Mahal Sancaktepe kapsamında dairelerin alanları 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Denge Yapı  Mahal Sancaktepe  iletişim bilgileri: 

Telefon: 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com



projeye sor



Geri Dön