28 / 03 / 2024

Mahal Sancaktepe'de kira öder gibi kampanya!

Mahal Sancaktepe'de kira öder gibi kampanya!

Denge Yapı, İstanbul Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" kampanyasında yüzde 25'lik peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.



Denge Yapı, Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor. 


Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Buna göre konut alıcısı 140 bin liraya satılan dairenin yüzde 25'ine denk gelen 35 bin liralık peşinatı 1 yıl sonra öderken, aylık 1.400 liralık taksitlerle ev sahibi olabiliyor. 


15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi 6 blok ve 346 daireden oluşuyor. Projede tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı seçenekte daire yer alıyor. Mahal Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay/ bayan sauna ve fitness club ile kapalı havuz bulunuyor.


Sabah



 



Geri Dön