29 / 03 / 2024

Mahall Ankara dükkan satış ihalesi ne zaman?

Mahall Ankara dükkan satış ihalesi ne zaman?

ANKARA'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Projedeki 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler İnşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak.



ANKARA'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler İnşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak. 


TOPLAM 57 MAĞAZA SATIŞA SUNULACAK 

Açık artırmada, Mahall Meydan'da yer alan 64 mağazanın 57'si satışa sunulacak. Mahall  Ankara  sakinleri ve ziyaretçilerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak restoranlar, kafeler, giyim mağazaları, kitap-kırtasiye mağazaları, teknoloji mağazaları ve marketin yanı sıra kuaför, kuru temizleme, eczane gibi hizmetlerin yer alması planlanan Mahall Meydan mağazalarının açık artırması, 28 Mayıs'ta saat 11.00'de Mahall Ankara satış ofisinde gerçekleştirilecek. 


ÇOK YÖNLÜ PROJE 

Dünyanın en saygın mimarlık ofislerinden RMJM ile uluslararası mimarlık ofisi Öncüoğlu ACP'nin işbirliği ile projelendirilen Mahall Ankara, ofis, konut, mağaza gibi birbirinden farklı unsurları bir arada sunuyor. Cadde ve bulvar konseptiyle hazırlanan ve 64 mağazanın yer aldığı Mahall Meydan'ı merkez alarak konumlandıran Mahall Ankara, sakinlerine 24 saat yaşamın devam ettiği sıcak bir mahalle ortamı sunuyor. Ankara'nın konut, ofis ve alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi olan ve mahalle konsepti üzerine kurgulanan Mahall Ankara'da 64 mağazanın yanı sıra 315 adet ofis, 246 adet konut, 191 adet home ofis, 78 adet city süite yer alıyor. 


ÇOK CANLI SOSYAL YAŞAM ALANLARI 

Türkerler İnşaat tarafından  TOKİ  ile hasılat paylaşım modeli çerçevesinde hayata geçirilen Mahall Ankara, 3 bin metrekarelik açık ve kapalı spor tesisleri, 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otoparkı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, mağazalar, kafe ve restoranları ile canlı bir sosyal yaşam olanağı da sunuyor. Lokasyonuyla da iddialı Mahall Ankara, bakanlıklar, kamu kurumları ve aralarında ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Ufuk, TOBB ve Başkent üniversitelerinin bulunduğu üniversitelerin tam ortasında yer alıyor. Ankara - Eskişehir Otoyolu üzerinde bulunan proje, Ankara'nın yeni ulaşım yolu olan Sakıp Sabancı Bulvarı'na da yakın bir noktada bulunuyor. Ankara'da standartları yükseltecek bir anlayışla hayata geçirilen Mahall Ankara, 2016 yılında tamamlanacak. Ayrıntılı bilgi için www.mahallankara.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


Anadolu


Geri Dön