19 / 03 / 2024

Mahall Bomonti İzmir yarın ön satışta!

Mahall Bomonti İzmir yarın ön satışta!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Mahall Bomonti İzmir

Mahall Bomonti İzmir yarın ön satışa çıkıyor. Halkapınar'daki Şaraphane arazisi üzerinde yükselecek olan projede rezidans, ofis, mağaza, otel ve gösteri merkezi bulunuyor.




Türkerler İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği  Mahall Bomonti İzmir  yarın ön satışa çıkıyor. Halkapınar'daki Şaraphane arazisi üzerinde yükselecek olan projede rezidans, ofis, mağaza, otel ve gösteri merkezi bulunuyor. 



41 bin 520 metrekare arsa alanına sahip olan Mahall Bomonti projesinde mağazalar, şık restoranlar ve kafeler de yer alacak. Tamamlandığında 240 metrelik yüksekliği ulaşacak olan proje 220 bin metrekare metrekare inşaat alanına sahip.


156 milyon TL'lik ihale

İzmir, Halkapınar’daki eski şarap fabrikası, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 156 milyon liralık bedelle Türkerler İnşaat’a satılmıştı. Halkapınar’daki arazi için daha önce gerçekleşen ihaleye Limak Holding, Nata İnşaat ile Kameroğlu İnşaat teklif vermişti. Ancak ihale, teklifler açık artırmadaki başlangıç fiyatının altında kaldığı için iptal edilmişti.


Şarap fabrikası restore edilecek

Proje arsası içerisinde yer alan eski şarap fabrikası restore edilecek ve proje içerisinde değerlendirilecek.




Telefon 0232 462 3506

Web: http://mahallbomontiizmir.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Bu haber Yeni Asır'da şöyle yer aldı:



Türkerler İnşaat, Mahall Bomonti  İzmir  Projesi’ni görücüye çıkardı. Tarihi Şaraphane arazisinde hayata geçirilecek proje ile İzmir, uluslararası standartlarda bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşacak


Türkerler İnşaat, İzmir'i uluslararası standartlarda bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşturmak amacıyla tasarladığı Mahall Bomonti İzmir Projesi'ni görücüye çıkardı. Tarihi Şaraphane arazisinde hayata geçirilecek proje kapsamında 9 eski fabrika binası aslına uygun olarak restore edilerek İzmir'e gösteri ve sanat merkezi kazandırılacak.


Ünlü isimler katıldı


Projenin tanıtımı için Halkapınar'daki proje alanında tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İzmir iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin yanı sıra sanat ve magazin dünyasından Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Asena gibi isimler de katıldı.


İzmir'e güzellik katacak


Kuruluş olarak İzmir'e altyapı, enerji ve sağlık alanlarında önemli projeler kazandırdıklarını ifade eden Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "İnşaat sektöründe yarım asra yakın köklü bir geçmişimiz var. Bugüne kadar Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi İzmir'de de çeşitli yatırımlar yaptık. İzmir'le özel bir bağımız var. Yıllardır altyapı, enerji ve sağlık sektörlerinde bu kent için büyük projeler gerçekleştirdik. Yeni projemizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz. Mahall Bomonti İzmir, kentin yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olacak. Güzel İzmir'e güzellik katacak bu projeyi bu kente kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.


Tarihi dokuya uygun projeler


Törene katılan İzmir Valisi Mustafa Toprak, "Bu proje İzmir adına önemli bir kazanım olacak. Bu gibi projeler İzmir'e geldikçe İzmir'in de marka değeri taçlanacak. İzmir'in modernleşmesi anlamında çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu proje belki ilimizde şu ana kadar uygulanan en önemli ve parasal olarak ifade edildiğinde en değerli projelerinden biri. Burada önemli kültürel değerler var. Bir taraftan bu kültürel eserlerin ayakta tutulmasını, diğer taraftan da bu tarihi dokuya uygun projeler yürütülmesini istiyoruz" dedi.


Şehrin merkezinde


Bomonti Fabrikası'nın 1912'de kurulduğunu hatırlatan Türker, "Mahall Bomonti İzmir, Konak, Alsancak ve Karşıyaka'nın ortasında körfezin tüm ihtişamını ev ve ofislere taşıyacak. Alsancak Meydanı, Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek olan projede uluslararası standartlarda rezidans, ofis, mağaza, restoran ve kafeler yer alacak" dedi.


Yeni Asır



Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Türkerler İnşaat, İzmir'deki yeni projesi Mahall Bomonti'yi tanıttı. Tarihi şaraphane arazisindeki projede, 9 eski fabrika binası restore edilerek İzmir'e gösteri ve sanat merkezi kazandırılacak.


Türkerler İnşaat, İzmir'i uluslararası standartlarda bir yaşam, iş. kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşturmak amacıyla tasarladığı Mahall Bomonti İzmir Projesi nı görücüye çıkardı. Tarihi şaraphane arazisinde hayata geçirilecek proje kapsamında 9 eski fabrika binası aslına uygun olarak restore edilerek izmir'e gösteri ve sanat merkezi kazandırılacak. 


Halkapmar'daki proje alanında düzenlenen tanıtım etkinliğinde Holding olarak İzmir'e altyapı, enerji ve sağlık alanlarında önemli projeler kazandıklarını kaydeden Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker "İnşaat sektöründe yarım asra yakın köklü bir geçmişimiz var. Bugüne kadar Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi İzmir'de çeşitli yatırımlar yaptık. İzmir'le özel bir bağımız var. Yıllardır altyapı, enerji ve sağlık sektörlerinde bu kent için büyük projeler gerçekleştirdik. Yeni projemizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz. 


Mahall Bomonti İzmir, kentin yaşam kalitesi, tasarnn anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olacak. Güzel İzmir'e güzellik katacak bu projeyi bu kente kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi. 


"İZMİR GÜZELLEŞİYOR" 


Bomonti Fabrikasının 1912'de kurulduğunu hatırlatan Türker, "Mahall Bomonti İzmir, Konak, Alsancak ve Karşıyaka'nın ortasında körfezin tüm ihtişamını ev ve ofislere taşıyacak. Alsancak Meydanı, Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek olan projede uluslararası standartlarda rezidans, ofis, mağaza, restoran ve kafeleryer alacak" diye konuştu. 


Törene katılan İzınir Valisi Mustafa Toprak ise, İzmir'in her alanda değişip geliştiğine dikkat çekti "Güzel ve tarihi bir mekanın tam ortasında bulunuyoruz. İzmir çok güzel bir kent. Şüphesiz ki bu proje de İzmir adına önemli bir kazanım olacak. Bu gibi projeler İzmir'e geldikçe İzmir'in de marka değeri taçlanacak. İzmir'in modernleşmesi anlamında çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu proje belki ilimizde şu ana kadar uygulanan en önemli ve parasal olarak ifade edildiğinde en değerli projelerinden biri. Burada önemli kültürel değerler var. Bir taraftan bu kültürel eserlerin ayakta tutulmasını, diğer taraftan da bu tarihi dokuya uygun projeler yürütülmesini istiyoruz" dedi. Törene İzmir iş dünyasının önde gelen temsilcileri yanı sıra Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Asena gibi ünlüler de katıldı. 




Sabah Egeli


projeye sor



Geri Dön