26 / 04 / 2024

Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire!

Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mahalle İstanbul

Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...




Sur Yapı tarafından inşa edilen  Mahalle İstanbul  Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire bilgilerinden önce Mahalle İstanbul'dan bahsedelim.


Mahalle İstanbul Evleri Çekmeköy'de 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda  salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi.


Sur Yapı Mahalle İstanbul Evleri'nde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire fiyatları için 0216 622 66 41 numaralı telefon numarasını arayarak satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Mahalle İstanbul Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor.



Çekmeköy Mahalle İstanbul nerede?

Çekmeköy Mahalle İstanbul adres : Meclis Mahallesi, Cemal Gürsel Cad., Peugeot Bayii arkası - Çekmeköy / İstanbul



Sur Yapı Mahalle İstanbul iletişim

Telefon: 0216 622 66 41

Web Adresi: www.mahalleistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön