16 / 04 / 2024

Mahir Kamacı ve Ahmet Akdağ İhlas Gayrimenkul'den ayrıldı!

Mahir Kamacı ve Ahmet Akdağ İhlas Gayrimenkul'den ayrıldı!

Mahir Kamacı, İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve murahhas azalığından, Ahmet Akdağ da yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.



Mahir Kamacı, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve murahhas azalığından ayrıldı. İlk genel kurula kadar, Dr. Ömer Şaban Kamber'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.


Ayrıca Ahmet Akdağ da şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk genel kurula kadar, Mehmet Küsmez'in yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmasında karar verildi. 


Söz konusu kararlar ticaret siciline tescil ve ilan ettirilecek. 


İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması

Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (16.05.2017)  yapılan toplantısında;

  

1- Şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve Murahhas Azalığından ayrılan Sayın Mahir Kamacı'nın istifasının kabulüne, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar, Sayın Dr. Ömer Şaban Kamber'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev  yapmasına,

  

2- Şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Sayın Ahmet Akdağ'ın istifasının kabulüne, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar, Sayın Mehmet Küsmez 'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev  yapmasına,

  

3) Söz konusu durumun ticaret siciline tescil ve ilan ettirilmesine,  

  

Karar verilmiştir.


Geri Dön